Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

malkul 15:46, 13 gru 2016

Kasia wzdycham i podziwiam ile zmian dokonaliście
lojalna_ 18:25, 13 gru 2016

Kasienko metamorfoza powalajaca )) piekne ozdoby ....jestes szal ona .....buziol
bdan 19:53, 13 gru 2016

Kasiu pytałaś u mnie o grusze. Sama jej jeszcze nie kupiłam, mogę się jedynie podzielić opinia Kasi z "małymi krokami ..."

Otóż Kasia pisała, że: "trochę w zeszłym roku chorowała na rdze gruszy ale wiosenne opryski zatrzymały chorobe i tylko pojedyncze liscie sie takie pojawiaja, rosnie pięknie, mam posadzone chyba co 2,5 m chce zeby stworzyły ściane i będe je ciąć.

nieziemsko sie przebarwia na jesień, i pięknie kwitnie wiosna polecam chyba ze masz w poblizu duzo chorych jałowców sabińskich bo to pośredni nosiciel choroby."
kasja83 13:56, 14 gru 2016

Kacha123 napisał(a)

Kolejnych lat z Wami sobie nie odmówię. Z ozdobami to nie wiem, co mnie w tym roku tak wzięło. Jakaś wena mnie naszła, choć przyznam, że zgapione
Wnętrza znacznie zyskały po remoncie. Nareszcie czuję, że mieszkam tak, jak chciałam.

Dziękuję bardzo

To wspaniale mieć takie uczucie-brawo!!Ja do tego zmierzam
Kacha123 08:28, 16 gru 2016

siakowa napisał(a)
Kacha ale metamorfoza!!!!

Też masz w tym swój udział! Jak się człowiek naogląda pięknych rzeczy u innych, to mu się później zachciewa na stare lata głupot i remontuje Dzięki!
Kacha123 08:30, 16 gru 2016

malkul napisał(a)
Kasia wzdycham i podziwiam ile zmian dokonaliście

Gosiulka, kochana jesteś!
Kacha123 08:32, 16 gru 2016

lojalna_ napisał(a)
Kasienko metamorfoza powalajaca )) piekne ozdoby ....jestes szal ona .....buziol

Oooo, to, to, to! Szalona - dobrze to ujęłaś! Mój Przemcio też by się z tym zgodził!

Dzięki Jolcia!
Kacha123 08:35, 16 gru 2016

bdan napisał(a)
Kasiu pytałaś u mnie o grusze. Sama jej jeszcze nie kupiłam, mogę się jedynie podzielić opinia Kasi z "małymi krokami ..."

Otóż Kasia pisała, że: "trochę w zeszłym roku chorowała na rdze gruszy ale wiosenne opryski zatrzymały chorobe i tylko pojedyncze liscie sie takie pojawiaja, rosnie pięknie, mam posadzone chyba co 2,5 m chce zeby stworzyły ściane i będe je ciąć.

nieziemsko sie przebarwia na jesień, i pięknie kwitnie wiosna polecam chyba ze masz w poblizu duzo chorych jałowców sabińskich bo to pośredni nosiciel choroby."

Widziałam te grusze formowane w ekrany i tak pięknie wyglądają! Tylko te wszystkie choróbska owocowych mnie przerażają. Amanogawy już straciłam. Z tymi jałowcami też niepewna sprawa, co mają u siebie sąsiedzi.
Dlaczego w życiu "piękne" często łączy się z "ale"?
Kacha123 08:43, 16 gru 2016

kasja83 napisał(a)

To wspaniale mieć takie uczucie-brawo!!Ja do tego zmierzam

Dziękuję Kasiu! Trzymam kciuki, żebyś i Ty jak najszybciej mogła powiedzieć to samo!
Kacha123 11:27, 16 gru 2016

I górka w grudniowej odsłonie. Moja choinka na pniu w parterze Nie zauważyłam, żeby wczoraj wiało i nie wiem czy to nie kocury drapiące pień?