Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

06:16, 07 kwi 2017
najciekawszy jest czerwony ....przynajmniej dla mnie bo u mnie brakuje takiego koloru .

Mixtoorka 11:10, 07 kwi 2017

fajne brzózki, te wielopniowe i te na nóżkach. Intrygujące Ale klony... i i Gienia już prawie, prawie ;D
anbu 17:16, 07 kwi 2017

Kacha123 napisał(a)
Tulipanowe wariacje

Kasiu a chowałaś gdzieś te donice na zimę? Bardzo ładne te tulipki
Kacha123 19:38, 07 kwi 2017

eee_taam napisał(a)
najciekawszy jest czerwony ....przynajmniej dla mnie bo u mnie brakuje takiego koloru .

Zobaczymy co z tegorocznych wyrośnie
19:41, 07 kwi 2017
Kacha123 napisał(a)

Zobaczymy co z tegorocznych wyrośnie

ci rozwazam opcje zakupu dużego czerwonego...skoro jest pewny ...zobaczymy co m jutro zdecyduje

przed swietami raczej bez szans na to zeby je uziemić ...beda czekac na swój czas ...zwłaszcza ze pan bedzie musiał przywieżć ...nie wiadomo kiedy
Kacha123 19:42, 07 kwi 2017

Mixtoorka napisał(a)
fajne brzózki, te wielopniowe i te na nóżkach. Intrygujące Ale klony... i i Gienia już prawie, prawie ;D

Już mam trzy brzozy do kompletu na przód - wielopienna, jednopienna z gałęziami prawie od smego dołu i jednopienna "podkasana". Stwierdziłam, że jak nie mogę mieć trzech takich samych wielopiennych, to będę mieć każdą inną
A te na nóżkach to jedna wielka niewiadoma, zobaczymy jak będą rosły.
Gienia zwolniła przez to zimno
Kacha123 19:43, 07 kwi 2017

anbu napisał(a)

Kasiu a chowałaś gdzieś te donice na zimę? Bardzo ładne te tulipki

Nigdzie, stała tak jak widzisz pod ścianą domu - południową.
Dzięki
Kacha123 19:50, 07 kwi 2017

eee_taam napisał(a)

ci rozwazam opcje zakupu dużego czerwonego...skoro jest pewny ...zobaczymy co m jutro zdecyduje

przed swietami raczej bez szans na to zeby je uziemić ...beda czekac na swój czas ...zwłaszcza ze pan bedzie musiał przywieżć ...nie wiadomo kiedy

No ciekawe, co wybierzecie?
U mnie przed świętami zapowiada się ciekawie. Dzisiaj zaczęli mi poszerzać rabatę i osadzać palisady. W poniedziałek przyjadą tuje, a jak mi się uda wytargać od znajomego duże auto, to planuję w niedzielę pojechać po brzozy, klony, magnolię i pozostałe kule bukszpanowe. Jak się wszystko uda, to są szanse, że przed świętami przód nieco ogarniemy
19:56, 07 kwi 2017
Kacha123 napisał(a)

No ciekawe, co wybierzecie?
U mnie przed świętami zapowiada się ciekawie. Dzisiaj zaczęli mi poszerzać rabatę i osadzać palisady. W poniedziałek przyjadą tuje, a jak mi się uda wytargać od znajomego duże auto, to planuję w niedzielę pojechać po brzozy, klony, magnolię i pozostałe kule bukszpanowe. Jak się wszystko uda, to są szanse, że przed świętami przód nieco ogarniemy

no to sukcesów zycze bo plan bardzo ambitny
Kacha123 19:59, 07 kwi 2017

eee_taam napisał(a)

no to sukcesów zycze bo plan bardzo ambitny

Dzięki! Mam nadzieję, że się uda.