Kolor piaskowy Twojego ogrodu zmienia barwę, lubie kamień bardzo, ale zieleń to zieleń. Jak podrosną rośliny Twój ogród będzie bajkowy. Lubię do Ciebie zagladać, choć z czasem u mnie bardziej niż kiepsko. Pozdrawiam
W epoce przedogrodowiskowej patrzyłam na mój ogród inaczej. Ogrodowisko pokazało mi, że ta ilość kamienia przytłacza i ogród głównie robią piękne, zadbane rośliny. To było dla mnie dużą motywacją do działania. Teraz cieszę się pierwszymi efektami i z niecierpliwością czekam na kolejny sezon. Ten sezon, to poligon doświadzczalny. Obserwuję gdzie, które rośliny dają radę i wyciągam wnioski. Dziękuję Ci bardzo za tak miłe słowa
To jest wpisane w posiadanie basenu No cóż, jaki byłby w końcu z niego pożytek gdyby stał pusty Choć przyznam, że mógłby być, tak na godzinkę jak wracam z pracy- hihihi!
Myślę, że sprawa się rozwiąże w kolejnym roku, bo coraz więcej osób kupuje baseny Mam już nawet wizję, że moje dziecko i jego znajomi siedzą każde we własnym basenie i gadają przez FB - do tego to zmierza