Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 20:59, 13 sie 2015

Marga napisał(a)
Oj Kasiu, rozumiem Cię. To jak lizać lizaka przez papierek. Mieć basen i nie móc się w nim swobodnie kąpać. Teraz są takie upały, że znajoma juz i w ubraniu sie kąpała po przyjeździe do domu z pracy

Nie dziwię się znajomej I dzieciom też się nie dziwię, że jak mogą, to u nas korzystają
Kacha123 21:00, 13 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)
Może jakie czerwce, tarczniki. Są takie puste skorupki.. i w zależności od pory roku i rozwoju gadziny to albo są tam małe larwy (niewidoczne gołym okiem) albo ich nie ma..

Na wszelki wypadek wytnij liście i spal. Nie rozdrapuj, bo jak tarczniki to pod skorupka siedzą całe kolonie które puścisz na wolność.

Dzięki Aniu - pójdą do pieca!
Madzenka 22:20, 13 sie 2015

gierczusia napisał(a)
Kaśko ... Tu już sto osób żałowało źe córki nie mają w o odpowiednim wieku ... Do tej " ktosi " która ma się przysiąść do Sebka piję

A teraz poważnie

Czy Ty masz może carex elata aurea ???? Masz tyyyle traw ,ze ja pod urokiem Twego ogrodu postanowiłam ,źe jeszcze cośtam ucisnę ( noo i żurawkę mi opuchlaki zeżarły..wiec fieszzzzz...miejsce jest )
Jeśli tak to zrób jej jakąś ładną focię plisssss, a jak nie...hmmmmm...a może ten Twój ogrodnik , co to od niego takie pikne zakupy przewozisz ma ?? Wiesz moźe ???

Buziole
Ps..u mnie na burzę się zbiera , ale póki co..to pada jedna kropla co pól godziny co pól metra

Wypasione Elaty ma Ana Art, u mnie pierwszoroczniaki
Kasiu macham i zazdroszcze basenu nawet z młodzieżą
yolka 22:23, 13 sie 2015

Kolor piaskowy Twojego ogrodu zmienia barwę, lubie kamień bardzo, ale zieleń to zieleń. Jak podrosną rośliny Twój ogród będzie bajkowy. Lubię do Ciebie zagladać, choć z czasem u mnie bardziej niż kiepsko. Pozdrawiam
Mysza 22:57, 13 sie 2015

Też mamy dużo gości basenowych
Iwk4 00:43, 14 sie 2015

Kacha123 napisał(a)

Ewuś, no przecież ja nie jestem taka zołza! Wyobraź sobie, że wracam zrąbana, ugrzana z pracy i marzę o basenie, a zastaję muzę na full i pełen basen ludzi. I co? Przeca nie będę młodzieży demoralizować swoim "kulistym" uroczym ciałem

Kasiu, konieczny grafik. Po twojej pracy basen jest twój i e-Ma. Jak na basenie przystało I drinki, a młodzież do kina
Albo na inny basen
Kacha123 06:55, 14 sie 2015

Madzenka napisał(a)

Wypasione Elaty ma Ana Art, u mnie pierwszoroczniaki
Kasiu macham i zazdroszcze basenu nawet z młodzieżą

Jeśli gdzieś trafię elaty, to zagoszczą i u mnie, bo cudne są.

Basenu nie masz co zazdrościć, bo przecież masz
To ja Ci zazdroszczę takiego pięknego otoczenia dla basenu
Kacha123 07:04, 14 sie 2015

yolka napisał(a)
Kolor piaskowy Twojego ogrodu zmienia barwę, lubie kamień bardzo, ale zieleń to zieleń. Jak podrosną rośliny Twój ogród będzie bajkowy. Lubię do Ciebie zagladać, choć z czasem u mnie bardziej niż kiepsko. Pozdrawiam

W epoce przedogrodowiskowej patrzyłam na mój ogród inaczej. Ogrodowisko pokazało mi, że ta ilość kamienia przytłacza i ogród głównie robią piękne, zadbane rośliny. To było dla mnie dużą motywacją do działania. Teraz cieszę się pierwszymi efektami i z niecierpliwością czekam na kolejny sezon. Ten sezon, to poligon doświadzczalny. Obserwuję gdzie, które rośliny dają radę i wyciągam wnioski. Dziękuję Ci bardzo za tak miłe słowa
Kacha123 07:09, 14 sie 2015

Mysza napisał(a)
Też mamy dużo gości basenowych

To jest wpisane w posiadanie basenu No cóż, jaki byłby w końcu z niego pożytek gdyby stał pusty Choć przyznam, że mógłby być, tak na godzinkę jak wracam z pracy- hihihi!
Kacha123 07:13, 14 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

Kasiu, konieczny grafik. Po twojej pracy basen jest twój i e-Ma. Jak na basenie przystało I drinki, a młodzież do kina
Albo na inny basen

Myślę, że sprawa się rozwiąże w kolejnym roku, bo coraz więcej osób kupuje baseny Mam już nawet wizję, że moje dziecko i jego znajomi siedzą każde we własnym basenie i gadają przez FB - do tego to zmierza