Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 22:49, 24 paź 2015

Enya73 napisał(a)
Pięknie Kasiu wygląda Twój ogród, a pamiętam jak się spotkałyśmy bodajże w kwietniu, to to wszystko było jeszcze w trakcie, a teraz już ogród gotowy, dopieszczony. Bajka po prostu.

I wyczytałam o planowanym remoncie domu. Ja jestem w trakcie... zaczęło się od jednego pokoju, a wyszło, że mam poważny remont całego domu

Pozdrawiam serdecznie

Anitko, zapraszam Cię, żebyś zobaczyła moje "królestwo" i zerknęła Twoim fachowym okiem

Dziękuję

Remonty są super, ale po
Kacha123 22:49, 24 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Kaska ja chce u Ciebie zamieszkac . Ale pieknie

To zamieńmy się Dzięki Jolcia
Kacha123 22:53, 24 paź 2015

Sebek napisał(a)

A ile tego mieliście? Ja dziś niemal 300 w 45 minut posadzilem i się zastanawiam czy to dobry czas

Milej imprezy

Samych tulipanów prawie 250, jeszcze czosnki i narcyzy
300 w 45 minut? To super czas!
Impreza się udała tak, że muszę edytować posty - hihihi!
Zielona 22:56, 24 paź 2015

Kasiu, rozsadzenie zbyt gęsto posadzonych rozplenic to dobra decyzja. Podobno kiedy rosną blisko siebie, gorzej kwitną.

Ogród podziwiam. Jedyny taki na forum. Czy Twoi Sąsiedzi też mają takie tarasowe ogrody z różnicą poziomów? Pewnie jesteś dla nich inspiracją.
Kacha123 22:56, 24 paź 2015

Kuba napisał(a)
No to widzę że nie tylko ważne ile cebul zasadzone, ale jeszcze w jakim czasie

Myślę, że nieważna ilość, nieważny czas - ważna satysfakcja z pracy w ogródku
Kacha123 22:58, 24 paź 2015

Luki napisał(a)
Cudowny masz ten ogród i nie do skopiowania Jeszcze tak sprawnie cebulowe Wam poszły, matko ja to się z tym okropnie grzebię

Dzięki, jesteś bardzo uprzejmy! We dwójkę idzie sprawnie, polecam
Choć wolę sadzić coś, co widać po posadzeniu
Kacha123 23:03, 24 paź 2015

lindsay80 napisał(a)
Zdjęcia jesienne urokliwe a i cebule w duecie szybko posadzone, dokładając do tego cudną pogodę i wieczorną imprezę to chyba wychodzi że miałaś świetny dzień!

Dzień rzeczywiście udany. Plan cebulowy wykonany, nawet udało się mojemu starszemu synusiowi odkurzyć liście Imprezka była fajna, pośpiewałam, potańczyłam Mam nadzieję na dobrą pogodę jeszcze jutro, bo brakuje słonecznych dni w ogródku
sylwia_slomc... 23:06, 24 paź 2015

Klonik cudny ale rośliny przez ten sezon urosły, że hej, a jaki krajobraz zapożyczony superaśny dopiero jesienią go widać
Kacha123 23:12, 24 paź 2015

Zielona napisał(a)
Kasiu, rozsadzenie zbyt gęsto posadzonych rozplenic to dobra decyzja. Podobno kiedy rosną blisko siebie, gorzej kwitną.

Ogród podziwiam. Jedyny taki na forum. Czy Twoi Sąsiedzi też mają takie tarasowe ogrody z różnicą poziomów? Pewnie jesteś dla nich inspiracją.

Masz rację w 100%! Tam, gdzie mam Moudry zbyt gęsto kwiaty nie wyrosły nawet powyżej liści

Sąsiedzi mają trochę inaczej - zaraz za domami mają dość wysokie mury. U jednych są też niewielkie tarasiki, a u drugich skarpa "na dziko"
Czy jestem inspiracją? Chyba nie - zdecydowanie wolą styl "parkowy", czyli ogromne, rosnące swobodnie drzewa. Dzięki temu mam trochę cienia u siebie i ładne tło za płotem - z wyjątkiem dźwigu oczywiście
Kacha123 23:15, 24 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Klonik cudny ale rośliny przez ten sezon urosły, że hej, a jaki krajobraz zapożyczony superaśny dopiero jesienią go widać

Cześć Sylwia! Ogromne drzewa sąsiadów robią klimat i osłaniają nas od wiatrów A klony pokochałam Pozdrawiam