Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Iwk4 22:59, 10 mar 2016

Nadrobiłam, wszystko przeczytałam i widzę, że projektant nie rozwiązuje problemu tylko je mnoży

Moja bratowa miała na ścianach zdjęcia - rodzinne pamiątki. Stare fotografie, rodzina przez duże R
Projektantka kazała wszystko zdjąć, pochować, jedyne co się pojawiło, to jakiś obraz wybrany przez projektanta Dom z duszą ... raczej nie powstał
Kacha123 23:03, 10 mar 2016

siakowa napisał(a)
nie po 30 jest dalekosięźnie

To znaczy, że po czterdziestce jest sklerotycznie
Kacha123 23:05, 10 mar 2016

Iwk4 napisał(a)
Nadrobiłam, wszystko przeczytałam i widzę, że projektant nie rozwiązuje problemu tylko je mnoży

Moja bratowa miała na ścianach zdjęcia - rodzinne pamiątki. Stare fotografie, rodzina przez duże R
Projektantka kazała wszystko zdjąć, pochować, jedyne co się pojawiło, to jakiś obraz wybrany przez projektanta Dom z duszą ... raczej nie powstał

Nie miała baba kłopotu, wymyśliła okno na ogród
U mnie wisi portret ślubny, ale ja sama przeniosę go do sypialni, bo drażni mnie widoczny upływ czasu
Iwk4 23:13, 10 mar 2016

Kacha123 napisał(a)

Nie miała baba kłopotu, wymyśliła okno na ogród
U mnie wisi portret ślubny, ale ja sama przeniosę go do sypialni, bo drażni mnie widoczny upływ czasu

A ja planuję zdjąć portret ślubny z sypialni, bo jak widzę się piękną, młodą i laskę, to zastanawiam się, czy M o młodszej nie pomyśli, jak tak się porównuję Na szczęście u e-Ma te 26 lat, które upłynęły też widać
Kacha123 23:21, 10 mar 2016

Iwk4 napisał(a)

A ja planuję zdjąć portret ślubny z sypialni, bo jak widzę się piękną, młodą i laskę, to zastanawiam się, czy M o młodszej nie pomyśli, jak tak się porównuję Na szczęście u e-Ma te 26 lat, które upłynęły też widać

To ja chyba swój schowam do szafy
Luki 01:06, 11 mar 2016

Kasiu na temat projektantów się nie wypowiadam bo różne są zdania ja mam swoje i zachowam dla siebie
Co do kominka to rozwiązań jest wiele, jako okładzinę możesz poszperać w spiekach kwarcowych, rozbić materiałami bryłę w poziomie, aby optycznie wydłużyć kominek. Oj możliwości jest wiele już sporo osób powyżej pokazała, że na pewno znajdziesz to czego chcesz Ty
Madzenka 07:06, 11 mar 2016

Kasia ja bym się tak szybko nie poddała. Z moimi projektantami spędzałam po 3 godziny na kazdej sesji a ile ich było nie policzę. Wyraźnie określiłaś swoje potrzeby (kolory, materiały) i oczekiwania i dotąd projektowali, robili warianty i wizualizacje aż to zaakceptowałam i byłam zadowolona. Jesli nie chcą tak pracowac po prostu ich wymień. To Twój dom, musisz czuć ze to co zmieniasz ci sie podoba i będziesz w tych wnętrzach życ kilka-kilkanascie lat.
Zgadzam sie jednka z Kaśka, ze najpierw oglądasz portfolio i stwierdzasz czy styl projektantów odpowiada Twojej wizji domu

Z okna na ogród nie rezygnuj. Jesli bedzie mocno doświetlone wnetrz to i czarne lampy moga byc.

Ps. Ale u mnei czarne lampy wyleciały i wisza teraz białe.... Wiec przemysł ten pomysł
Architekci od poczatku proponowali białe u mnie.....
nawigatorka 07:20, 11 mar 2016

Ja tez mam gk na kominku.obudowywalismy sami.
Iwk4 19:45, 11 mar 2016

CZy białe lampy lepiej rozpraszają światło, jak czarne? Madżenko, czy to był powód?
Kacha123 20:38, 11 mar 2016

Luki napisał(a)
Kasiu na temat projektantów się nie wypowiadam bo różne są zdania ja mam swoje i zachowam dla siebie
Co do kominka to rozwiązań jest wiele, jako okładzinę możesz poszperać w spiekach kwarcowych, rozbić materiałami bryłę w poziomie, aby optycznie wydłużyć kominek. Oj możliwości jest wiele już sporo osób powyżej pokazała, że na pewno znajdziesz to czego chcesz Ty

Hej! Kolejny pomocnik! Dzięki, fajne te spieki. Się mi podobają i to bardzo
Z pewnością coś znajdę i będzie dobrze