Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 21:01, 17 kwi 2016

malkul napisał(a)
ciekawam jak wykończysz kominek, czekam na całościowy efekt bo wybory okładziny pamiętam

śliczny macie trawniczek

Gosiu, wybrałam inną okładzinę niż pokazywane. Z tamtych najlepsza była czarna, ale eM nie chciał czarnego matowego kominka i będzie srebrny - hihihi!
Z czarnym satynowym granitem i czarnymi kratkami

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnHN5VOS8rfYQ8cMwIdiBaCOW_lTmS-IsPDfdjS935ZV8kYKaq

Trawnikiem staramy się dorównać waszemu

Kacha123 21:06, 17 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)
Kasiu i z górki i pod górkę i w każdym zakątku jest przepięknie! I nam nudzić się u Ciebie na pewno nie będzie, taka porcja fotek podnosi emocje
Ten pomysł na RB z czerwonymi brzozami bardzo mi się podoba, ja u siebie wymyśliłam RB z berberysami Maria.

To się cieszę, że was nie zanudzę ciągle tym samym
Miałam na skarpie z brzozami wrzosy, ale niewiele ich już tam zostało, za to chwasty mają luz i postanowiłam dać tam barona, niech zarasta.
Zestawienie RB z Marią bardzo energetyczne
siakowa 21:09, 17 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

Dają, dają! Ale po nich już będzie spokój, reszta kolorów spokojniejsza.
jak to spokoj. Pamietam te Twoje zurawki
Kacha123 21:11, 17 kwi 2016

siakowa napisał(a)
jak to spokoj. Pamietam te Twoje zurawki

Z tulipanami w sensie! Bo pozostały czarne (podobno), białe i jasny róż.
malkul 21:14, 17 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

Gosiu, wybrałam inną okładzinę niż pokazywane. Z tamtych najlepsza była czarna, ale eM nie chciał czarnego matowego kominka i będzie srebrny - hihihi!
Z czarnym satynowym granitem i czarnymi kratkami

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnHN5VOS8rfYQ8cMwIdiBaCOW_lTmS-IsPDfdjS935ZV8kYKaq

Trawnikiem staramy się dorównać waszemu

wyglada ciekawie , wazne by całośc zagrała
Kacha123 21:20, 17 kwi 2016

malkul napisał(a)

wyglada ciekawie , wazne by całośc zagrała

To się niestety dopiero okaże Jak wyjdzie wiocha, to nie pokażę

21:20, 17 kwi 2016
Kacha123 napisał(a)

Tyle miłych słów! Aż urosłam o parę centymetrów Mam nadzieję, że cała nasza zeszłoroczna praca zaowocuje w tym roku "buszem" w ogrodzie. I choć jest parę miejsc, które mi "nie leżą", to głównie chcę poświęcić ten sezon na pielęgnację tego co jest i walkę z opuchlakami.

Cieszę się, że kominek Ci się podoba. Ostateczny wybór okładziny chyba samą mnie zaskoczył. Ufam, że się nie rozczaruję bo zawsze inaczej wygląda materiał na małej próbce, niż później na większej powierzchni.
O oknie dalej nie ma konkretnych wieści, niestety...

Dziękuję

fajnie sobie to napisałaś na twój busz czekam nad moim muszę trochę popracować jeszcze.
Kacha123 21:28, 17 kwi 2016

eee_taam napisał(a)

fajnie sobie to napisałaś na twój busz czekam nad moim muszę trochę popracować jeszcze.

Dzisiaj doszłam do wniosku, że busz się chyba pomniejszy o FC i Mint Curls, bo chyba są zabite
A co Ty tam chcesz dopracowywać?
21:35, 17 kwi 2016
byliny muszę zagęszczać ...za duży przeciąg jeszcze na rabatach mam....ale muszę je raczej dzielić ...bo żywopłot ciosowy chce jeszcze i róże i jakieś magnolie ...graby w drodze ...ambitne plany są
Kacha123 21:40, 17 kwi 2016

eee_taam napisał(a)
byliny muszę zagęszczać ...za duży przeciąg jeszcze na rabatach mam....ale muszę je raczej dzielić ...bo żywopłot ciosowy chce jeszcze i róże i jakieś magnolie ...graby w drodze ...ambitne plany są

Oooo, to dużo fajnych rzeczy się będzie u Ciebie działo