Szary jest wyjątkowo trudnym kolorem. Próbki na scianie sa niezbędne, dobrez zrobiłas. Co ja sie zawsze tych odcieni na wybieram... A drzwi i tam mi w nieodpowiednim kolorze wyszły...
Nie zapomnę
Na szczęście udało mi się trafić z kolorem i jestem w 100% zadowolona. Czka mnie jeszcze przemalowanie drewnianych drzwi z rudych na białe - tu może być gorzej - hihihi!
Dołączam do zachwycających się!Cię! Kominek jest fenomenalny! I ten widok za oknem...przestaniesz na wczasy jezdzić . pięknie. Czekam na piątkowe focie all inclusive
Ja też się nie mogę doczekać i już dzisiaj bym ustawiała. Ale eM w pracy a samej ze starszym synem ciężko coś przenieść - no chyba, że sobie krzesła poustawiam
Okładzina na kominku wyszła super, teraz pokój z oknem na pewno wydaje się większy. Czekam niecierpliwie na efekt końcowy i cieszę się, że to koniec Twoich stresów remontowych
To się bardzo cieszę, że Ci się podoba. Pokój bardzo zyskał na remoncie, zupełnie inne pomieszczenie się zrobiło! Stresów koniec, teraz tylko przyjemności Dzięki Łukasz!