Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 20:32, 15 mar 2015

gierczusia napisał(a)
Ależ mnie tu dłuuugo u Ciebie nie było ...wstyd po prostu , wstyd aże do 83 musialm się cofnąć żeby wylukać ffszysciutko i palenisko i zakupy drzewne piękne zastanawiam się czy to nie moj ulubiony sprzedający " Kulający ".. Takie mi te cisy jakoweś znajome się wydają jak ja juz nie umie się doczekać , jak to powolutku zaczniesz sadzić ...ajjjj..ale bedziemy mieć radochę
Ps. eMusiowi bardzo do twarzy w żółtym

To się strasznie zapuściłaś! Wstyd serio! Jeśli ulubiony z Katowic to tak

Ty się tak nie ciesz z tego sadzenia, bo jak padnę na twarz, to mnie wesprzesz po sąsiedzku!
Iwk4 21:12, 15 mar 2015

Kacha123 napisał(a)

Podejrzałam jak dziewczyny planowały nasadzenia, najpierw przymiarka i dopiero sadzenie.

To jest dobra metoda. Danusia też tak robi. Czasem drzewo zastępuje miotłą w ręku stójkowego.
Czasem nawet warto wejść do domu i sprawdzić widok z okna.
Kacha123 21:24, 15 mar 2015

Iwk4 napisał(a)

To jest dobra metoda. Danusia też tak robi. Czasem drzewo zastępuje miotłą w ręku stójkowego.
Czasem nawet warto wejść do domu i sprawdzić widok z okna.

Tak myślę, że będę spokojniejsza jak najpierw wszystkie ustawię - myślę o dużych drzewach. Pozdrawiam Cię.
Agania 21:49, 15 mar 2015

Czytam u mnie, że miałaś operkę na kolanku, a co się podziało?
Przy sadzeniu, najważniejszy jest dla mnie widok z tarasu...u Ciebie tych miejsc tarasowych jest więcej...z każdego poziomu musisz być czujna
Kacha123 21:53, 15 mar 2015

Agania napisał(a)
Czytam u mnie, że miałaś operkę na kolanku, a co się podziało?
Przy sadzeniu, najważniejszy jest dla mnie widok z tarasu...u Ciebie tych miejsc tarasowych jest więcej...z każdego poziomu musisz być czujna

Odpisałam u Ciebie o kolanie. Czujność zachowam!
siakowa 21:57, 15 mar 2015

a ktoś tu kiedys mowił ze wszytsko takie malutkie bedzie ze efektu nie bedzie długo a tu proszę och jak mnie skęca żeby to juz zobaczyc
Kacha123 22:05, 15 mar 2015

siakowa napisał(a)
a ktoś tu kiedys mowił ze wszytsko takie malutkie bedzie ze efektu nie bedzie długo a tu proszę och jak mnie skęca żeby to juz zobaczyc

Mnie też! Mam nadzieje, że drzewska dojadą i pogoda dopisze, to może przed śiwętami... Wcześniej jeszcze musi nastąpić akcja przesadzania brzóz

Agania 22:27, 15 mar 2015

Akcja brzózki, ja wysadzam młode, korzeń tworzy główny trzon, boczne są mniej ważne, ale powodzenia życzę przy przesadzaniu....zaczynasz
Kacha123 22:30, 15 mar 2015

Agania napisał(a)
Akcja brzózki, ja wysadzam młode, korzeń tworzy główny trzon, boczne są mniej ważne, ale powodzenia życzę przy przesadzaniu....zaczynasz

Moje brzózki też młodziutkie, jeszcze takie patyczki - mam nadzieję, że pójdzie gładko, bo dopiero w październiku były sadzone
bdan 07:42, 16 mar 2015

Kasi poślij proszę na priv adres szkółki i ceny. Może się przyda lub chociaż do porównania z propozycjami naszych szkółek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies