Nowe ostróżki śliczne.
Czy mogę przesadzić teraz jeżówki czy lepiej się wstrzymać do wiosny. Robię małą rewolucję na rabacie i wymyśliłam dla nich nowe miejsce.
pozdrawiam
Dziękuję Ewuniu
Masz piękną kolekcję liliowców. Do tej pory zachwycałam się nimi w Twoim ogrodzie, a w tym roku zagościły też w moim ogrodzie w ilości 3 dorodne kępy.
Jeżówek nie chcę dzielić tylko zmienić im miejscówkę. Myślę że bardzo nie ucierpią bo były sadzone w czerwcu tego roku.
Kupiłam dzisiaj lilaka 'Krasawica Moskwy' i tylko w miejscu gdzie rosną jeżówki pasuje mi go posadzić.
Długo szukałam krasawicy, a dzisiaj przez przypadek trafiłam więc nie mogłam sobie odmówić. A teraz pół dnia chodziłam po ogrodzie i szukałam miejscówki, będzie przy placyku z ławeczką i bardzo liczę na ten cudny zapach.
Liliowców sama jestem ciekawa bo dostałam je od koleżanki z informację że ciemne wysokie
Liliowce o ciemnych kwiatach też są piękne. Z takimi dopiero zaczynam swoją przygodę Tym bardziej chętnie pooglądam u Ciebie. Ciekawa jestem, czy polubisz te rośliny. Kiedy ja zaczęłam kupować liliowce to moja zakręcona kwiatowo koleżanka ich nie lubiła. Teraz ma chyba więcej ode mnie