Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Mysza 17:34, 13 mar 2015

olga_ napisał(a)
Przyszłam odświerzyć pamięć Fajnie u Ciebie, ale już trzeba trochę przysiąśc aby nadrobić, koty fantastyczne.

Olgo fajnie, że Ci się podoba
Koty faktycznie są super, jednak dzisiaj ta szara Psotka nie patrząc na auta przebiegła przez ulicę jak perszing i zamarłam.No oby nic jej się nie stło w przyszłości.
Mysza 17:35, 13 mar 2015

Karol99 napisał(a)

Takie widoki to jednak cieszą oko.

Karolu mnie bardzo ciesząDziękuję.
olga_ 17:42, 13 mar 2015

Mysza napisał(a)

Olgo fajnie, że Ci się podoba
Koty faktycznie są super, jednak dzisiaj ta szara Psotka nie patrząc na auta przebiegła przez ulicę jak perszing i zamarłam.No oby nic jej się nie stło w przyszłości.

Miejmy nadzieje że Twoje koty są ostrożniejsze, bo jednak droga blisko.. U mnie do drogi jest ok 120 m ale i tak nigdy nie miałam kota dłużej jak 4 lata, zazwyczaj poszły i nie wróciły, a przecież dobrze im było...
Dzisiaj chyba przysiąde do Twojego wątku, naucze się czegoś przy okazji.pozdrawiam
Mysza 18:08, 13 mar 2015

olga_ napisał(a)

Miejmy nadzieje że Twoje koty są ostrożniejsze, bo jednak droga blisko.. U mnie do drogi jest ok 120 m ale i tak nigdy nie miałam kota dłużej jak 4 lata, zazwyczaj poszły i nie wróciły, a przecież dobrze im było...
Dzisiaj chyba przysiąde do Twojego wątku, naucze się czegoś przy okazji.pozdrawiam

Nie strasz mnie 4 lata koty.Maciuś ten starszy to właśnie będzie miał 5 uf.Był z nami w Anglii (śmiejemy się, że on to taki światowy kot.On jest ostrożny
Będę dobrej myśli i może się uchowają te kociakiSzkoda, że Twoje czmychnęły gdzieś

A w moim wątku to nie wiem czy się czegoś nauczysz.No o planowaniu rabat to i może owszem.Poza tym stoję w miejscu.Dużo było pomysłów na plan, bo działka długaśna i wąska.Może jutro coś mnie oświeci przy architekcie, bo dalej nie wiem czy będą łuki czy linie proste.Czuję, że pan będzie nalegał na proste bo zrobił już projekt pod moje wytyczne.Oj będzie się jutro działo
lojalna_ 18:10, 13 mar 2015

Mysza napisał(a)
Wykorzystałam moment jak było słoneczko i obsadziłam donicę z boku domu.
Tam jeszcze nie było kwiatków

slicznie
Kacha123 18:12, 13 mar 2015

Donica piękna, ale jeszcze piękniejsze słońce. U nas paskudnie!
MirellaB 18:13, 13 mar 2015

Kolejna piękna kompozycja w donicy
Mysza 18:47, 13 mar 2015

Jolu, Kasiu, Mirelko dziękuję za pochwałę moich wyczynów

Chyba w nocy dzisiaj nie usnę z nerwów w oczekiwaniu na jutrzejszy dzień.
szemusia 18:48, 13 mar 2015

Masz słońce?! Podziel się dobra Kobieto...
Stokrotki ślicznutkie
I czekam na jutro. Na ten wyczekiwany projekt
Anusia 18:50, 13 mar 2015

U nas słońce świeci ale też wieje zimny wiatr brr