Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

jalos 23:45, 14 mar 2015

Wpadam z rewizytą Ależ Twój wątek pędzi jak szalony!
Piękne masz te wiosenne donice.
Mam coraz większą ochotę na zakup donic i obsadzenie ich kwiatami - ogrodowisko jednak niesamowicie kształtuje gusta.

Przyznaję się od razu, że nie cofnęłam się tak dalego, żeby zobaczyć Twój ogród, ale obiecuję to nadrobić
Mysza 00:28, 15 mar 2015

szemusia napisał(a)
Jaki piękny potffffór
Tylko czym on się tak frasuje?

Beatko to chyba bedzie taki myśliciel jak ja.Czyli za dużo myśli, waży jak ja typowa waga.
Mysza 00:30, 15 mar 2015

Juzia napisał(a)
Fajny!

Tak sądzisz??
Mówiłam mężowi aby nie robił zakupów bez mojej wiedzy, ale może takie niespodzianki też są fajne a najważniejsze, że angażuje się w sprawy ogrodowe
Mysza 00:32, 15 mar 2015

Ala106 napisał(a)
Fajna potfora.
Będzie fajnie wyglądać pod jakimś krzaczkiem.

Renatko jeszcze nie wiem gdzie go postawię, dzieci są zachwycone.Aby tylko nikogo nie wystraszył
Mysza 00:33, 15 mar 2015

Kacha123 napisał(a)

Super gość!

No, może go polubięJak się oswoję
Mysza 00:35, 15 mar 2015

jazzy napisał(a)
Hehe, pewnie się zastanawia gdzie go schowasz
Ale fajny jest Będzie Ci pilnował ogrodu, odstraszał nornice, krety, ślimaki

No tyle o tych nornicach u Was czytałam , że może faktycznie Toudi( tak go już nazywamy), będzie przydatny hi hi.
Mysza 00:37, 15 mar 2015

ren133 napisał(a)

O... to mamy patent na nornice!?

Przydałoby się jeszcze coś na pędraki?

Proszę, mam nadzieję, że mąż tego nie przeczyta bo jeszcze przytaszczy kolejnego stwora do kolekcji.
Mysza 00:41, 15 mar 2015

MirellaB napisał(a)
Gosiu byłam w znanej nam szkółce.
Kul na pniu nie dostałam tzn. mieli dużo, ale za wielkie na moją rabatę, za małe i do samodzielnego obcięcia w kule, ale co najważniejsze Pani mi poradziła, że jeżeli u mnie będą rosły w cieniu to tylko z bukszpanu lub trzmielina na pniu, reszta w cieniu będzie kiepsko rosła.
O serby pytałam, ale na polu miała strasznie daleko, więc tam nie szłam. Zimno okrutnie. Ceny tak jak pisałaś od 120,00, 130,00. Rozmawiałam z kobietą to chyba była żona miłego Pana. Mówiła, że przy większym zakupie policzy mniej Zrobiłam dla Ciebie zdjęcie jednego. Odwiedź mój wątek zaraz je wstawię.

A jednak się wybrałaś
Rozmawiaj z szefem.Lepiej na tym wyjdzieszTo tylko moja radaszkoda, że nie kupiłaś tego co chciałąś.Jutro odwiedzę Twój wątek bo ledwo żyję.Wróciliśmy właśnie od znajomych.
Mysza 00:42, 15 mar 2015

kitek81 napisał(a)
jaka wiosna u Ciebie w donicach

Mysza 00:43, 15 mar 2015

Malgosik napisał(a)

Donice będą przy drzwiach wejściowych. Taras mam taki przepastny, że nie byłoby ich widać

Tam będą ładnie wyglądały