Wendy pytanie czego szukasz?
Kwiaty i dodatki na giełdzie kwiatowej
Drzewa , krzewy: Botanik na Zakrzowie, Zielone Centrum, Kulas prz Ogrodzie Botanicznym i Kochanowskiego, Kaczergis Bielany (tu również oryginalne róze Austina) . bardzo dobry wybor masz tez w Kaiwtonie na trasie do Leśnicy, w Radwanicch
Madżen ja po ostrym słoneczku i ogłuszona skrzekiem mew i szumem fal nie pojmuje ... bo róże sadzisz do donic albowiem nie ma gdzie ... jaskry do donic nie wejdą bo krokusy zrobiły miejsce ale dla stokrotek ... a stokrotek to pani nie kupiła i nie kupi bo zamówiła trawy ... ale po trawy pani pojedzie /też bym z taką ekipą pojechała !!! / choć ich też kupować nie będzie ... czegoś nie zrozumiałam ??? ...
Dorotka wszystko teraz nawozami, teraz wiosenne dokarmianie najważniejsze aby rośliny miały siły na porządny start. U mnie nawoz juz od w tygodni sie rozpuszcza
Na buksy jeszcz mozesz z tydzien poczekać, bo nie wiem jaka u Was pogoda, u mnei juz zapowiadaja lato. Jesli sa mocno poczochrane to ja ciacham teraz gdy juz mina przymorzki, ale najlepszym momentem na ciecie jest czerwiec. U mnie juz na szczęscie ciecie bukszpanów tylko dwa razy w sezonie bo juz nie dawałam rady. Dawniej kwiecień, czerwiec i siepień.....
Magduś mijałam Wrocław we wtorek ... omal omal nie zostałam na wieczność ale Adamo dryg ma do kierowania i żyjemy ... w piatek wam znów pomacham do domku wracając ... a piknik no mus kiedyś dotrzeć ... wstępnie coś o tym roku marzę ... buziak
Zana, Leon Ola, Sebek, Polinka, Inag, Mirella, Nicolę, Ewa agentka, Zagajanka, Lorka dziekuje, ze jesteście. Fajnie sie sadzi ze świadomością , ze taka liczba gosci obejrzy bambusy
pozdrawiam i lece do Was
im chyba nikt nie nabałaganił i skrzek wydaje się być taki sam jak po naszej stronie ... za to nie mogę pojąć co oni drzewkom robią ale to już wstawię u siebie ... czwarty dzień się gapię i nie wiem o so chodzi z tymi kikutami ...