Twoje róże już cieszą oczy. Moje kilka sztuk w blokach startowych. Czekam na nie bardzo. A dopiero ci totalnie "nieróżana" byłam. Idę jeszcze raz pogapić się na zdjęcia i uciekam dalej.
Oo ja za to zauważyłęm jak Tricolor zmężniał, świetnie wygląda, w moim CO jest piękny wielki jak moja glediczja... oj piękny, ale na szczęście dla mnie za drogi (choć jak na tego buka nie za drogi) i problem mam z głowy bo gdzie ja bym go posadził
Lubię się u ciebie powygrzewać w tym miejscu. Dziś w Złotym Stoku zaliczyliśmy wielką burzę z gradobiciem. Zatrzymaliśmy się w lesie bo przez dłuższą chwilę nie było nic widać. Bałam się, że auto będzie miało wgnieciony dach !!!! Z nadzieją na deszcz jechaliśmy do Wro i ..... doooooooooooopa sucho a do tego jutro ma być upał
ESATA to laur wawrzynolistny, chociaż ostatnio widziałam takie laurowiśnie szczepione
Moje laury hoduję w donicy od początku 2012 r. W tym roku dostały wieksze donice. Ciagle jednak są atakowane przez tarczniki i w tym roku zbrązowiały im liscie bo za wczesnie wystawiłam je na słonce. Poobrywalam i teraz są całe w nowych zieloniutkich przyrostach
Zimą stoja w ogrodzie zimowym