Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 11:57, 12 lip 2016

Irenko podobno podlewanie dzisiaj miałam naturalne na szczęście burza bez strat. Jak u Ciebie?

Ewik , Iwonka lawenda Viva ma dobrą nazwę jest żywopłotowa....
Iwonka - niebieska trawka to kostrzewa sina a w nogach grabów debiut kostrzewy Meire'a. Mam nadzieję ze po powrocie mnie zaskoczy rozmiarem
Wodzyn i Mixtoorka dziękuję, odpoczywamy
Polinka oczywiscie ze musisz jechac. Termin na Aświeto traw prosze sobie już zabookować
Mirella - czosnki po przekwitnieciu ścinam , nie wymarzają, mnozą się mocno, Finka miała całe łany tych czosnków. To mocne cebule, niemal bezobsługowe.
Jolanka bardzo priszę o zdjęcie Minervy, będę wiedziała czy moją orzesadzać czy jednak zistawuć?
Juzia trzenpba było jechać !
Kasya widzę ze humor dopisuje !

Pozdrawiam Was serdecznie, wypoczywam, robie zdjecia a w wolnej chwili wpadam zerknąc na O.
lindsay80 12:24, 12 lip 2016

U mnie rano dolało na maxa.
Widzę, że o Vivie dyskusja, ja już na nią narzekałam, ale może jednak warto dać jej szanse, te co miałam piękne jak przekwitają kwiatuszki im brązowieją i nie wygląda to najlepiej, a Viva chyba tak nie ma?
siakowa 12:27, 12 lip 2016

Marzenka zaglądam i zaglądam ale właśnie się zorientowałam że nie pogratulowałam licencjata odpoczywaj
jolanka 19:49, 12 lip 2016

Madzenka napisał(a)

Jolanka bardzo priszę o zdjęcie Minervy, będę wiedziała czy moją orzesadzać czy jednak zistawuć?

Madzenko zdjęcie zrobię jutro ale ona rośnie u mnie dopiero od wiosny. Powinna mieć 60-80 cm wysokości. Widziałam w szkółce to troche sie pokladała. Ja jej dalam taka małą obręcz podpórkową, ale wydaje mi się że niepotrzebnie. Fajnie wypusciła nowe pędy, nawet dużo

uziemiona 22:40, 12 lip 2016

Czy ta Pani z tym swoim cudownym ADHD to tak sobie leniwie wczasuje się? Trudno mi w to uwierzyć.

Mam pytanie Madżenko, czy przesadzałaś kiedyś róże w lipcu, tak mnie korci, by małe sadzone w maju krzaczki przesadzić.
Super urlopu!
Asisko_2005 22:47, 12 lip 2016

Madzenko co Ty robisz, że nie masz ani jednego chwasta na trawniku? u mnie tak się rozsiały od sąsiadki obok mlecze-że mi się płakać chce. Czym traktujesz trawę, aby to dziadostwo nie rosło?
Bogdzia 22:55, 12 lip 2016

Udanego wypoczynku życzę bo po deszczu chwasty rosna i bedzie co robic jak wrócisz.
Zana 05:15, 13 lip 2016

Mam nadzieję, że urlop udany, wrócisz wypoczęta z full powerem ogrodowym
MirellaB 08:02, 13 lip 2016

Miłego wypoczynku Madżenko
Podczas Twojego urlopu nie będę Cię męczyła moimi pytaniami
Kasia_CS 13:17, 13 lip 2016

Asisko_2005 napisał(a)
Madzenko co Ty robisz, że nie masz ani jednego chwasta na trawniku? u mnie tak się rozsiały od sąsiadki obok mlecze-że mi się płakać chce. Czym traktujesz trawę, aby to dziadostwo nie rosło?

Mam ten sam problem, tylko żeby było lepiej, to na sąsiedniej działce nissan pustostan, gdzie rosną osty, jakieś inne dziadostwa, które mi się rozsialy na calym trawniku ;(