Ogłoszenie W najblizszą sobote Grupa Wrocławska melduje sie na giełdzie kwiatowej. Kto ma ochote dołaczyć? Zbiórka na giełdzie o 7:30 Kto nie ma namiarów na mnie a chce dołączyć prosze o info na prive podam moja komórkę
Mirelko absolutnie nic sie nei dzieje, Herzogin z pewnoscia ma dłuższa przewę w kwitnieniu. Pewnie wypuści paki najwczesniej pod koneic sierpnia jak to maja w zwyczaju pedzone w donicach roze. History wg mnie ma opóżnione pierwsze kwitnienie, którego jeszcze nie zakończyła. Podkreslam tylko ze dłuzgo trzyma kwiat. Poza tym teminu kwitnienia roz w donicach moze odbiegać od ich naturalnego rytmu w gruncie. Ps. Ja tez nie mam jeszcze meijsca na wkopanie moich nowy roz. Po 15.08 zrobie jakies drobne roszady na rabatach i wtedy posadze
Strong Annabelle my love too ... ależ się cieszę , że też ją mam ... p.s. mam nowość , małą werbenę patagońską, jest dużo jaśniejsza od swojej siostry u mnie na wsi jest punkt sprzedaży roślin i są takie wynalazki. Jeżówki też są, ale białych nie ma .
A jaka wysoka rośnie?