Juzia zobaczymy jak Kyoto będzie po zimie wygladać....
Bacowa - pytanie retoryczne?
Basiilikum - bez planu, bez orzymusu, tak lubue opracować. Robie na co mam ochote a nie co muszę
Łuki trawnik sie bergallo najpierw po duzej dawce Ascoty w lipcu a potem po na75 889 01 70ozie jesiennym z duza dawka potasu i fosforu. Na zdjeciach wyglada jakbym trawniczka miała wiecje niz 70m2?
Sebek na szczęscie z falnki na flankę potarfią docenić tylko ogrodmaniacy

Pocieszające jest to że M docenia
Rench - perfekcji nie ma, na zdjęciach nie widac bajzlu. Ale poniewaz forum oczekuje bajzlu i brzydkich miejsc trzeba takowe uwiecznić.
Mirelko świetny pomysł z kołem, ale u mnie w ogrodzie raczej tylko waskie paski sa na obsadzenia cebulowymi
Anda sesleria jesienna na pewno lubi sucho a carex Kyoto , to się okaże, bede testować. Raczej wszystkie carexy lubia wilgotne podłoze, w przeciwnym razie listki im zasychają
Eee tam kanciki robia bardzo duża róznice. Nie dziwie sie Twojemu M, masz olbrzymi ogród. U mnie kancikowanie trwa max 1 godz.
Eliinka witaj, zaraz wpadne do Ciebie. Jak bedziesz potrzebować pomocy to wołaj u mnie bo forum jest tak ogromne, ze juz nie nadążamy z niesieniem pomocy nowym osobom
Małgosiu pisłam dopiero, że teraz to ja moge wyłącznie wykonywać prace, na ktore mam ochote, bez przymusu. Nie lubie tej listy prac do wykonania, którą sobie zawsze serwuję wiosną....
Lijalna za to uwielbiam nasza rodzinę ogrodowiskową , ze tylko Wy rozumiecie jak graby zamieniam na graby... A seslerie na seslerię.....
Kasik ogrodnik to najbardziej lubi - kopać
Moniq u mnie w tym roku brzydkie ale tylko z bliska, z daleka ciemne soczyste liscie
Bozga uwierz mi ,ze mam lenia ogrodowego. Potrzebuje zimy aby sie stęsknić za tyraniem ogrodowym. teraz ze dwa miesiące czeka mnie zbieranie chorych liscie, musze wyzbierać wszytsko do czystego bo grzy, przędziorki i szpeciele sie panoszą