Poogladałam bo wóciłam wczesnie z imprezy
1. Ma wszystkie opcje , które potrzebuje ale waży 5kg - to do obsługi przez kobietę bardzo wązny parametr
2. Jest lżejszy od nr 1 bo waży 4,2 kg (to ważne ) ale ma mniejsza moc
3. Wyglada że ma bardzo dobre paramtry ssące - co wazne przy mokrych liscach to isotne ale droży od pozostałych - zdecydowanie najlepsze paramtry techniczne
4. Najlżejszy a podobne paramtry ssąco -dmuchajace - dobry wiarygodny producent, wszytskie paramtry ok
5. Na koniec perełka - ma wszytskie najlepsze parametry, najlżejszy i najtańszy - wybrałabym własnie ten
Wszytskie sa dobre, ale wg mnie szkoda przepłacać.. ymym miała wybierac to pomiedzy 4 a 5. Ja kupiłabym 5 amój M na pewno 4
Tak poczytałam Twoje wywody ogrodowo-domowo-robocze i się ciut uspokoiłam . Znaczy się że nie tylko ja zabiegana jestem i nie tylko mnie zaczyna męczyć jakiekolwiek planowanie ... cały czas dumam nad tą zachwalaną przez Ciebie jogą i koniecznie muszę trochę czasu wyrwać z tygodniowej bieganiny na tych kilka chwil relaksu. Jak to tak ładuje baterie to koniecznie trza wypróbować.
Buziaki Marzenko, pozdrówka zostawiam.
Ps. I u mnie róże czekać na kopczyki będą zapewne do grudnia .....oby nie wcześniej
Marzenko czy znasz i mozesz polecic osrodek narciarski w Austrii na wypad na dluzszy weekend gdzie stosunkowo niedaleko. Nie znam Austrii a nie uda mi sie chyba wyrwac do ukochanej Italii. Sorki ze nie ogrodoeo, wybacz
Polecam Zilllertal np Mayerhofen oraz Otztal np, Soelden lub okolice
To olbrzymie tereny narciarskie, relatywnie blisko granicy z Niemcami, maja aquaparki w okolicy, przegkad tras od wyczynowych (Harakiri ) a skończywszy na niebieskich na lodowcu.
Lubie Tyrol , nie wazne czy po austriackiej czy włoskiej stronie