Do takich celow idelany, nie uzywam aktulnie szczotki ani zmiotki, bo bezprzewodowy zawsze pod ręką. Do porządnego sprzątania (u mnie dwa razy w tygodniu) potrzebny o wiekszej mocy i silniejszym akumukatorze. Kupiłam bezprzewodowy, przekonałam sie, teraz trzeba w cos porządniejszego zainwestowac, dlatego mysle o tym z mopem
Fajnie, że Ci się taki sympatyczny wyjazd szykuje. Wrócisz z naładowanymi akumulatorami na święta. Nie mogę się doczekać jakimi dekoracjami nas zaskoczysz
Myślałam ale są za drogie, poza tym i tak kuchni w szparach przy meblach oraz w ogrodzie zimowym (wysoki próg miedzy salonem) przy kominku mi dobrze nie odkurzy. I tak potrzebuję dwa odkurzacze. U mnie odkurzacz wytrzymuje max 1,5 roku i na razie szkoda mi prawie 3 tys na taki zakup. U mnie czesto z powodu psa myje sie podłogi. Bardziej myslalam o automatycznym mopie niż odkurzaczu, bo odkurzanie mnie jakos nie męczy
To pewnie będzie kolejny zakup za rok, za dwa, musze dojrzeć do faktu, ze odkurzacz moze tyle kosztować.... Na razie wole tygodniowy karnet na narty dla dwóch osob za tę kwotę