Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 18:58, 23 lis 2016

eee_taam napisał(a)

jaki kierunek nartowy obrałaś

Francja, jedziemy z cała nasza ekipa przyjaciół, oj będzie się działo, będzie zabawa
Madzenka 19:00, 23 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Tylko ten odkurzacz jest w wersji z nakładka i z tymi okrągłymi waleczkami myjacymi.który lepszy?
I jeszcze tak sobie myślę że najpierw jedzie część odurzające za nia mop ale jeśli wjechać na coś rozsypanego na podlodze na wstecznym to wszystko wlepi się w mopa prawda?

Nie ma pojecia, poczekam na opinie użytkowniczek, albowiem mam świadomość, ze w internecie sa wyłącznie materiały reklamowe..
Madzenka 19:02, 23 lis 2016

AniMa napisał(a)
To jednak będą narty w grudniu? Ja przed świętami nie planuje sie połamaćJeżdżę dopiero 1 sezon i na początku to będzie przypominanie... Łamać się będę na feriach zimowych
3.12 pracujesz??? a giełda???

Tfu tfu, wypluj to słowo !
3.12 najpierw giełda potem mycie okien . Czyli najpierw przyjemność , potem praca
Madzenka 19:06, 23 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Poczytam bo jestem na etapie przygotowań do zakupu odkurzacza bezkablowego ))) zalezy mi na takie interwencji ogarniającej hihi /))))

Do takich celow idelany, nie uzywam aktulnie szczotki ani zmiotki, bo bezprzewodowy zawsze pod ręką. Do porządnego sprzątania (u mnie dwa razy w tygodniu) potrzebny o wiekszej mocy i silniejszym akumukatorze. Kupiłam bezprzewodowy, przekonałam sie, teraz trzeba w cos porządniejszego zainwestowac, dlatego mysle o tym z mopem
19:26, 23 lis 2016
Madzenka napisał(a)

Francja, jedziemy z cała nasza ekipa przyjaciół, oj będzie się działo, będzie zabawa

dobrej zabawy

nie zapomnij stęsknionym nartowania kilka fot zaserwować

juz mi sie regularna zima w Polsce marzy ...ostatnie 2 sezony były kompletna porażką.
MirellaB 20:13, 23 lis 2016

Madżenko na jakimś wątku było o odkurzaczu ogrodowym, który polecasz.
Przypomnij jaki to jest
Kacha123 20:19, 23 lis 2016

Fajnie, że Ci się taki sympatyczny wyjazd szykuje. Wrócisz z naładowanymi akumulatorami na święta. Nie mogę się doczekać jakimi dekoracjami nas zaskoczysz
Basilikum 21:14, 23 lis 2016

Madzen a nie myslalas o takim odkurzaczu, ktory sam odkurza?
AniMa 22:21, 23 lis 2016

Nooo, to jak tak to rozumiem
Madzenka 06:43, 24 lis 2016

Basilikum napisał(a)
Madzen a nie myslalas o takim odkurzaczu, ktory sam odkurza?

Myślałam ale są za drogie, poza tym i tak kuchni w szparach przy meblach oraz w ogrodzie zimowym (wysoki próg miedzy salonem) przy kominku mi dobrze nie odkurzy. I tak potrzebuję dwa odkurzacze. U mnie odkurzacz wytrzymuje max 1,5 roku i na razie szkoda mi prawie 3 tys na taki zakup. U mnie czesto z powodu psa myje sie podłogi. Bardziej myslalam o automatycznym mopie niż odkurzaczu, bo odkurzanie mnie jakos nie męczy
To pewnie będzie kolejny zakup za rok, za dwa, musze dojrzeć do faktu, ze odkurzacz moze tyle kosztować.... Na razie wole tygodniowy karnet na narty dla dwóch osob za tę kwotę