Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 22:44, 25 lis 2016

U mnie w pracy pomór jakiś, wszyscy smarkają. To cieszy, seozn grypowy nadchodzi, moze plan roczny wykonam
Smarkata juz tylko jestem , gorączka minęła

Dziekuję za zyczenia zdrowia, pomogły
Madzenka 22:47, 25 lis 2016

Anna_ogrodniczka napisał(a)
Marzenka ja również jestem bardzo zainteresowana automatycznym mopem do mycia podłóg jak również z odkurzaczem który sam odkurza
U nas w sklepie mi powiedziano ze takie odkurzacze są w granicach 1.000 do 2.000, a na temat mopa dopiero zaczynam zbierać informacje
Pozdrawiam udanego szusowania

W necie kupisz od 1100 do 1500 zł warinat 2 lub 3 częściowy

Ja na razie ogladam , powoli dojrzewam do takich sprzętów, ktore kosztuja powyzej 500 zł

Do szusowania to ja sie jeszcze w robocie zaoram i innych przeoram... I chyba nawet zawieruchy przedświątecznej nie poczuje
Madzenka 22:48, 25 lis 2016

jolanka napisał(a)
Marzenko, zdrowia życzę. Ja sie dzisiaj zaszczepilam

Nie szczepie sie, jestem na nie, ale to nie temat na forum
Madzenka 22:51, 25 lis 2016

JulkAd napisał(a)

Uuuu bieda...zdrówka Marzenko ....u mnie grypy i inne jelitówki na porządku dziennym ...obym ja się obroniła, bo nie mam czasu na choróbska.

Pozdrówka

Edit: moje starsze Dziecię walczy z chorobami tylko witaminkami i ziółkami. Chyba dlatego, że jego "Połówka" na wiele uczulona i pewno podświadomie myśli, że on też

Ja raczej nie choruje, ale już czwarty rok z rzędu dopada mnie lekkie przeziębienie w listopadzie. Już to zidentyfikowałam, ze to osłabienie spowodowane stresem i przemęczeniem.... Ja biore chemie ale gdy juz padam na nos bólu lub gorączki.
Sebek 23:00, 25 lis 2016

Madzenka napisał(a)
U mnie w pracy pomór jakiś, wszyscy smarkają. To cieszy, seozn grypowy nadchodzi, moze plan roczny wykonam

Ja jako jedyny w firmie plan listopadowy próbuję zrealizować Jeszcze jeden dobry deal i styknie

A czemu jutro nie wieszacie lampek? Skoro nieczasowi jesteście?
Madzenka 06:55, 26 lis 2016

Dzisiaj jeszcze bardziej nieczasowa jestem. Organizujemy imieniny teściowi... Tzn zapewniamy osobisty catering i obsługę.... Tesciowa chora, ktoś to musi zrobic. Kolejny weekend w plecy
Iwk4 07:42, 26 lis 2016

Noooo tak. Obowiązki wzywają. Madzen, jak w takich sytuacjach organizujesz catering? Ja zawsze robiłam wszystko sama... Ale teraz już chyba staje się to trudne...Za dużo czasu pochłania ...
Chętnie z rady skorzystam.

Madzenka 08:25, 26 lis 2016

Iwk4 napisał(a)
Noooo tak. Obowiązki wzywają. Madzen, jak w takich sytuacjach organizujesz catering? Ja zawsze robiłam wszystko sama... Ale teraz już chyba staje się to trudne...Za dużo czasu pochłania ...
Chętnie z rady skorzystam.

No właśnie ten catering to my z M robimy, dla teściów catering dla nas robota

Ale coraz wiecej znajomych imprezy robi w restauracjach lub zamawia catering. Zwykle sa to małe rodzinne knajpki lub po prostu osoby , ktore w domu to robią na zamowienie

Buziaki bo lece zaraz na ogród odkurzyć liscie i zamykamy do tesciów. Zatem zdjec dzisiaj nie będzie
Anda 08:25, 26 lis 2016

Madzenka napisał(a)

W necie kupisz od 1100 do 1500 zł warinat 2 lub 3 częściowy

Ja na razie ogladam , powoli dojrzewam do takich sprzętów, ktore kosztuja powyzej 500 zł

Do szusowania to ja sie jeszcze w robocie zaoram i innych przeoram... I chyba nawet zawieruchy przedświątecznej nie poczuje

Heh, również powoli dojrzewam do sprzętów powyżej 500 ale euro
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mala_Mi 08:32, 26 lis 2016

Opisałam się w nocy i wszytko zjadło... Bozia pokarała za siedzenie przy kompie zamiast spania.

Padł nam odkurzacz do liści.. tak na amen już padł. Chcieliśmy odkurzyć chociaż na kamykach przed wejściem.. Dobrze, ze wpadły zlecenia ... i dzięki mojemu noraniu w robocie ekstra w dni wolne, mogłam sobie bez wyrzutów sumienia kupić nowy.. U mnie sprawdza się tylko spalinówka, za wielki ogród na inne.. a to 3 razy drożej wychodzi Obejrzałam propozycje jakie wrzucaliście, bo też myśleliśmy nad modelem. I decyzja padał na model...... lżejszy.. . Ciężar i hałas to dwie rzeczy które najbardziej dają w kość przy odkurzaniu.