Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

malkul 17:26, 19 gru 2016

wiesz że uwilbiam twoje chionki

wiec czekam znów z neicierpliwoscią.
AniMa 19:33, 19 gru 2016

Takie puste stoki...zazdroszcze W sobotę w naszym Zielencu to trzeba juz bylo miec oczy dookoła głowy- tyle ludzi...Nie dziwie sie że wróciłaś z naladowanymi bateriami do tworzenia takich piękności...Saneczki bbb fajne
lojalna_ 11:31, 20 gru 2016

Tak piekne górskie widoki nie nudzą sie nigdy ..... ))))pozdrawiam Marzenko
April 14:17, 20 gru 2016

Marzenko, podoba mi się kompozycja przed domem, szczególnie te saneczki są świetne.
Amarylisy w domu prezentują się bardzo ciekawie i elegancko. Chciałam kupić w sobotę na giełdzie ale mieli tylko czerwone. Postanowiłam zastąpić je hiacyntami ale mój M się zapytał czy mi się święta nie pomyliły...no i dałam się zmanipulować a teraz żałuję. Hiacynty są dobre o każdej porze...ten bajeczny zapach...
Szu-szu nie zazdroszczę ale wyniosłabym z knajpy te poduchy/oparcia z futerka.
Na śnieg mogę popatrzeć na fotkach, wystarczy mi zupełnie.

pozdrawiam, niemal już świątecznie
Basilikum 14:25, 20 gru 2016

a ja kupilam rozowy amarylis i jest...bialy tez mi sie podoba
anulajda 21:13, 20 gru 2016

Mażenko pięknie i jak zwykle klimatycznie u Ciebie,ja zmykam i świąteczne życzenia zdrowia i miłości zostawiam
Magda70 21:17, 20 gru 2016

Madzenka napisał(a)

Tak pustych tras jak we Francji na ropoczęcie sezonu jeszcze nie widziałam, a klika razy byłam juz w grudniu w tym samym termińie i w Austrii i we Włoszech.
7 dni słonca, sniegu i świetna ekipy sprawdzonych znajomych. Było bosko. Az sie nie chce wracac do codzienności. Całe szczęscie , ze nadchodzą świeta, które bardzo lubię

Ależ cudowne widoki!!
Magda70 21:27, 20 gru 2016

Sanki super!
Na domek poluję od roku ale ciągle mi coś nie ten teges...i jutro do jyska polecę...oblukam jak będzie.
Madzenka 22:53, 20 gru 2016

Napisałam posta i mi wcięło... Jestem w ciemnym lesie z przygotowaniami do świat.... Wy też tak macie???

Zero prezentów.... Dobrze że zakupy spożywcze przez internet poczyniłam... Okna nadla w myciu, drabina stoi i straszy.... Wezmę urlop na piątek moze to jakoś ogaranę....

Ale dzieki urlopowi nic mnie nie stresuje, za to po tygodniowej przerwie po wczorajszej jodze mam zakwasy jak cholera!!!! Wiecie gdzie? Na udach ...wydawać by sie mogło , ze tę partię ciała mocno eksplowtowalam w pieknych okolicznosciach przyrody

Madzenka 22:58, 20 gru 2016

Magda70 napisał(a)

Ależ cudowne widoki!!

Madzia fotki cykanie telefonem. Za te widoki i przestrzeń kocham Alpy . Cóż wiecej nam w zyciu potrzeba?
Jakos nie wyobrazam sobie w zimie innych wyjazdow niż na narty. Dla mnie taki tygodniowy pobyt na duzych wysokosciach jest zbawienny dla samopoczucia. Koncentracja na jeździe, uwaznosć aby sobie nóg nie połamać odrywa mnie od codziennych zmartwień . A pobyt z super ekipa znajomych jest udany podwójnie!