Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 23:01, 20 gru 2016

anulajda napisał(a)
Mażenko pięknie i jak zwykle klimatycznie u Ciebie,ja zmykam i świąteczne życzenia zdrowia i miłości zostawiam

Dziekuje za pochwały ale przygotowania tegoroczne słabiutkie. Obiecałam sobie w tym roku nie szaleć z dekoracjami
Madzenka 23:02, 20 gru 2016

Basilikum napisał(a)
a ja kupilam rozowy amarylis i jest...bialy tez mi sie podoba

Dzisiaj dostałam w pracy bukiet z czerwonym amarylisem i powiem Ci, zę jest boski! Ale kocham najbardziej białe.
Madzenka 23:06, 20 gru 2016

April napisał(a)
Marzenko, podoba mi się kompozycja przed domem, szczególnie te saneczki są świetne.
Amarylisy w domu prezentują się bardzo ciekawie i elegancko. Chciałam kupić w sobotę na giełdzie ale mieli tylko czerwone. Postanowiłam zastąpić je hiacyntami ale mój M się zapytał czy mi się święta nie pomyliły...no i dałam się zmanipulować a teraz żałuję. Hiacynty są dobre o każdej porze...ten bajeczny zapach...
Szu-szu nie zazdroszczę ale wyniosłabym z knajpy te poduchy/oparcia z futerka.
Na śnieg mogę popatrzeć na fotkach, wystarczy mi zupełnie.

pozdrawiam, niemal już świątecznie

Saneczki to łup z giełdy. Urzekły mnie te miniaturki
Ja tez przez dłuższy czas miałam opory przed zakupem hiacyntów zimą, ale teraz jakos stały sie to kwiaty bożonarodzeniowe Pinterest temu winien
April nie kryguj sie tylko zakładaj u nas watek czytałam Twoje dylematy!

Madzenka 23:07, 20 gru 2016

lojalna_ napisał(a)
Tak piekne górskie widoki nie nudzą sie nigdy ..... ))))pozdrawiam Marzenko

Oj nigdy Jolus. Buziaki przesyłam
Kasiek 23:17, 20 gru 2016

Teraz wiesz dlaczego tak kocham Alpy...I niewazne czy latem, zima czy inna pora roku.Te gory zniewalaja.
U mnie Swieta moga juz nadejsc, jestem na etapie dopieszczania ostatnich drobiazgow
Basilikum 06:45, 21 gru 2016

a co do jogi i zakwasow po niej, to nie zapomne, jak po tygodniowym urlopie biegackim w Szklarskiej i Jakis 100 km przebieganych po gorach postanowilismy wziasc udzial w zawodach Nordik Walking. Na szczescie wybralismy trase 5 km. Przez 3 dni tak bolaly nas nogi i tylki, ze prawie nie moglismy chodzic a myslalam, ze do biegania i chodzenia te same miesnie potrzebne

za tydzien bede we Wrocku zamawiaj slonko
April 07:29, 21 gru 2016

Marzenko, ja się nie kryguję, tylko czasu brak. Nawet w tym innym miejscu bywam raz na dwa tygodnie. Szkoda sobie zawracać głowę taką osobą co nie troszczy się o gości, więc lepiej nie zakładać wątku. Nikt nie będzie miał pretensji. Poza tym pinterest mną owładnął i zajmuje mnóstwo czasu, no i czytanie tutaj też mi sprawia masę radości ale też jest niezwykle czasochłonne.
A o jakich dylematach moich czytałaś? Bo moje życie to jeden wielki dylemat. Ale może masz na myśli styl ogrodowy jaki jest mi bliski?
Ja pierwszy raz od 17 lat w mojej firmie wzięłam dwa dni urlopu przed świętami. Już nie wyrabiam w tym cyrku i stwierdziłam że niech się wali... Dziś ostatni dzień, potem joga a od jutra szaleństwo świąteczne ale w jak najbardziej pozytywnym wydaniu.
Wszystkiego dobrego na Święta i oby Mikołaj był hojny
AniMa 09:44, 21 gru 2016

Marzenko dzisiaj słoneczko świeci, prawie jak Alpejskie pewnie od razu raźniej
lindsay80 10:09, 21 gru 2016

No proszę już wypad w góry zaliczony i dekoracje poczynione, ale co tu się dziwić wszak Madzenka to Madzenka

Uwielbiam Twoje świąteczne dekoracje!
MirellaB 10:27, 21 gru 2016

Zdjęcia obejrzałam z przyjemnością
Ty góry, a ja morze o każdej porze roku.
Widzę Madżenko, że się skusiłaś na hiacynty. Ja byłam twarda i kupiłam mini gwiazdy betlejemskie