Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Basilikum 14:52, 04 lut 2017

zdrowka zycze
kamila66 14:57, 04 lut 2017

Madzenka napisał(a)
Na razie nic nie sadzę, chorujemy
Dopadło nas chorobsko
Nice z Impreza I mart. Na zewnatrz szaro, buro, zimno. Znioslabym to gdyby potem zapowiadano juz odwilż a nie powròt mrozow..

Łącze się w bólu u nas też szpital w domu, tylko eM silny pozostał
Sima 15:06, 04 lut 2017

Dziewczyny - udało się w końcu Was dogoniłam w tym wątku. (Kolejne dwa na przyszły styczeń zostawiam )

U nas też szpital, ja z konieczności zdrowo choruję ale młode zaraziło eM i mam dwójkę dzieci w domu
Paskudny wirus po Wrocławiu krąży - trzymajcie się ciepło i szybko zdrowiejcie
AgataP 15:32, 04 lut 2017

Madzenka napisał(a)
Na razie nic nie sadzę, chorujemy
Dopadło nas chorobsko
Nice z Impreza I mart. Na zewnatrz szaro, buro, zimno. Znioslabym to gdyby potem zapowiadano juz odwilż a nie powròt mrozow..

Mnie też dopadło, zapomniałam jak to jest chorować, ostatnio to 4 lata temu tak się zaprawiłam. Życzę więc Wam i sobie zdrowia.
Madzenka 16:43, 04 lut 2017

Dziekueję za życzenia!
Panuje wredna epidemia grypy, gorączka trzyma długo, przeradza się to w zapalenie oskrzeli lub płuc. Trzeba uważac. Na dodatek pogoda sprzyja rozprzestrzenianiu wirusa

Siedzę w domu i nie pamietam kiedy tyle czasu wolnego miałam. Od Sylwestra kazdy weekend był wyjazdowy.
Dzisiaj juz zbiłam gorączke to wreszcie dom trochę ogarnęłam. Z kolei M ma dzisiaj apogeum (u mnie było tak przedwczoraj)

A przed domem rzeka płynie...cały snieg zszedł i pomyśleć ze za kilka dni świeża dostawa mrozu i sniegu będzie...

Juz pisałam u Irenki, ze oprotestowałam prognostyków!!!! Najpierw zapowiadali najcieplejsza zime od stu lat. 5 modeli amerykańskich i brytyjskich, ktore zwykle sie sprawdzaja, pomyliły sie totalnie. U nas jakas szczegolnie mrozna zima nie była, ale juz na Slasku czy w Jeleniej Gorze mrozy były przeciez siarczyste. Potem zapowiadali, ze w lutym mocno sie ociepli i będzie jak w marcu. Wszelkie prognozy wskazywały , ze w połowie lutego bedzie prawdziwy powiew wiosny....a teraz zapowiadają nawet u nas solidne mrozy w dzień i temperaturę do konca miesiaca ponizej normy wieloletniej

Pewnie by mnie to nie ruszało, gdybym dzisija zgodnie z planem była w Jeleniej Górze na imprezie a potem na nartach. A tak siedzę chora w domu i mam nerwa na tę pogodę Marza mi sie juz krokusy. Ale prognozy cos wskazuja, ze na krokusy moge liczyc nie wczesniej niz na poczatku marca... Pomyslec, ze kiedys 7 lutego juz kwitły u Gabi.
Nawet narcyzy, hiacynty i ciemeirniki w domu nie sa w stanie przywołać wiosny...
MirellaB 18:21, 04 lut 2017

Madżenko zdrowia Ci życzę
nawigatorka 20:12, 04 lut 2017

Zdrowia życzę Marzeno i wiosny.jesli przyjdzie do Ciebie to może i do nas
Muszę przyznać że do nas ta zima nadzwyczaj zdrowa.I to dla wszystkich.choc nam i tak grypa zawsze obca.katar i kaszel to u nas szczyt chorobowy.ale w tym roku i bez tego się udaje. Ja to jeszcze chyba nigdy nie chorowałam i smieje się czasem że jak dostanę kiedyś temperatury 37 stopni to zejdę od razu
Może jakieś wiosenne zeszłoroczne fotki n pocieszenie nam i sobie wstawisz
vita 20:19, 04 lut 2017

Cholercia, komu nie marzą się krokusy?!
Mało zdjęć z ogrodu widziałam, ile masz magnolii? No, chyba Milki nie przebijesz? Zdrowia życzę, Jeleniej szkoda
Madzenka 21:24, 04 lut 2017

Vita mam 5 magnoli
Navigatorko myslalam wreszcie o odświeżeniu wizytówki, ale padłam po południu, spałam. Potem książka, a teraz Gra o Tron (kolejny raz oglądamy, a wczesniej czytaliśmy). Jutro chyba to zrobię
Mirella antybiotyk zadziałał wreszcie spadła mi gorączka. Ale musz enie zregenerowac przez weekend bo mam trudny , pracowity tydzien i jak zwykle nie moge sobie pozowlić na przerwę w pracy..
Mixtoorka 22:17, 04 lut 2017

O matko, okropne grypsko Was powaliło! Zdrówka, szybkiego powrotu do formy, zwłaszcza ból, gdy nie możesz spokojnie wyzdrowieć. No bywa i tak. Cudotwórczej niedzieli zatem życzę.