Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

malgorzata_s... 22:15, 01 lut 2015

To nieprawdopodobne że śniegu nie masz. U mnie dzisiaj nawet nic nie stopniało. Turyści się cieszą i dzieci na sanki mogą iść Jakoś wytrzymam ale góra dwa tygodnie, potem suszarka włączę
Madzenka 22:16, 01 lut 2015

tusiawka napisał(a)
Marzenko, dziękuję za przedstawienie robota do okien.
Pierwszy raz mam czyściutkie okna w środku zimy.

Dzisaj w sloncu patrząc na ogrod zimowy stwierdziłam, ze next week znów sie zaprzyjażnie z Hobocikiem w życiu tak często okien nie mylam. Fajny wynalazek
Madzenka 22:17, 01 lut 2015

baraga1904 napisał(a)
...miałam być teraz w Dolomitach...i nawet zaplacone bylo,i niestety juz chyba ani po Tyrolu ani po Francuskich Alpach nie poszusuje... dobrze ze przynajmniej jest ogród i wiosna za chwilę to mniej będzie zal

Aga a biegówki nie wchodza w grę? Bo ja zakladam, ze jak już na zjazdowkach nie dam rady jezdzić to przerzucę sie na bieganie? W Jakuszycach mamy cudowne trasy!
Madzenka 22:19, 01 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
To nieprawdopodobne że śniegu nie masz. U mnie dzisiaj nawet nic nie stopniało. Turyści się cieszą i dzieci na sanki mogą iść Jakoś wytrzymam ale góra dwa tygodnie, potem suszarka włączę

Malgosiu ja licze, ze w gorach śnieg utrzyma się do marca, mam jeszcze ochote na szu szu. Dwa poprzednie sezony z powodu kolana i braku sniegu jakieś takie nieudane byly. Ale wiosnę w ogrodzie chetnie bym już powitala!
baraga1904 22:20, 01 lut 2015

Madzenka napisał(a)

Aga a biegówki nie wchodza w grę? Bo ja zakladam, ze jak już na zjazdowkach nie dam rady jezdzić to przerzucę sie na bieganie? W Jakuszycach mamy cudowne trasy!

...myślimy o tym...wszystko przed nami, czas pokaże ja w każdym bądź razie mam nadzieje na normalne szuszu
Pola 22:21, 01 lut 2015

Madzenka napisał(a)

Pola to carex Amazon Mist- bardzo podbny do Carex Frosted Curls, aczkolwiek wydaje się byc bardziej sterczący i mniej sie pokladać. Pozyjemy zobaczymy

Marzenko, obejrzałam i to jest to co mi potrzeba, wczoraj w gościach u nas była Gosia ( ciociogrodu) i kombinowałyśmy o moich rabatach, i o trawach ,
Madzenka 22:25, 01 lut 2015

Iwlonka - jeżdże na urlop aby doładować akumulatorki. Dopóki ich w pracy nie rozładuję to mnie będzie nosić
Juzia i Pola wszystko już wyjaśnione
Ewka Konewka nawet nie wiesz jak od czwartku marzyłam o słońcu w ogrodzie i cały czas rozmyślałam czy krokusy już wylazly
Aga Baraga w tym roku rewolucji już raczej nie bedzie, raczej ewoluować będę Najbardziej ciekawi mnie różanka. Jeśli się rozczaruje wykopię wszystkie jesienią i będe sprzedawać na alle
Madzenka 22:28, 01 lut 2015

baraga1904 napisał(a)

...myślimy o tym...wszystko przed nami, czas pokaże ja w każdym bądź razie mam nadzieje na normalne szuszu

Aga życze powrotu na zjazdowki. U mni kolano już ok , ale psychika po wypadku ciagle szwankuje. M zadowolony bo jeżdzę wolniej

Powiem Ci w tajemnicy, źe mnie biegłwki bardzo pociągają, bo dla figury zdecydowanie lepsze
Madzenka 22:29, 01 lut 2015

Pola napisał(a)

Marzenko, obejrzałam i to jest to co mi potrzeba, wczoraj w gościach u nas była Gosia ( ciociogrodu) i kombinowałyśmy o moich rabatach, i o trawach ,

Pola biegne do Cię
polinka 22:32, 01 lut 2015

Madżen mam wielki problem z miejscem wypoczynkowym. Poratujesz dobrą radą?