Ja sobie siedze w 2012 niezle jest wiatry sa, samolotowe przygody tez, gabiony juz stoja i ogrodowiskowe spotkanie super Marzenko szalona wiecznie młoda
Wpadłam się przywitać w jednym z moich ulubionych wątków.
Ogród zachwyca i jest dla mnie swoistym dziełem sztuki a energiczna właścicielka świetnie mobilizuje do pracy.
Pozdrawiam Marzenko i pozwolę sobie zaglądać i podpytywać, bo ja na samiusienki poczatku planowania ogrodu i wiele przede mną, więc potrzebne będą rady tak doświadczonego ogrodnika.
300 km tras to zdjecie wskazuje przeprawę miedzy dwiema miejscowosciami dawno na tak długich trasach nie jeżdziłam
Zaraz wszystko napisze
Staram się sadzić za wyższymi roslinami, ktorych wiosną nie widać za: trawami, rodgersjami, bukszpanami. Potem wszystko sie rozrasta i nie ma niemal pustych miejsc. Tak lubie ale w 2012 było pusto, bo wszystkie rośliny były malutkie
Wiosna troszkę jest
Oj dzialo się dzialo szalone młode lata zobacz jak szybko ogród urosł! Tylko wiatry nadal wieją!
Witam bardzo serdecznie Nic tak nie motywuje ogrodniczki jak pochwaly
Wpadaj prosze często z pytaniami bo ja już od pewnego czasu nie ogarnaim forum a tak bym chciala być wszędzie
Meldunek pogodowy skladam
Rano było 0 ale jakieś mrozy u mnie zapowiadają a po 15 lutego wiosna!!!!
W sobotę wielkie cięcie grabów!!!
Nastepny tydzień wycinanie traw i przesadzanie pęcherznicy
Musze jechać obejrzeć moje platany córka mnie znienawidzi gdy je zakupię,.... Bedzie musiała poczekąc kolejny m-c na samochód, bo przeciez na 3 kolach nie ujedzie
Brzozy tak, graby mizesz poczekac ze dwa-trzy tygodnie, u ans juz niemal wiosna, ale w tym tygodniu zapowiadaja jeszcze ochlodzenie. Spokojnie możesz ciąć pod koniec lutego graby.