Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

tusiawka 22:43, 03 kwi 2015

Potwierdzam, nawóz magnoliowy super działa.
W zeszłym roku miałam kilka kwiatków, a w tym drzewko całe oblepione.
Nawet magnolia na froncie sadzona w zeszłym roku (z 3 pąkami) i dwa razy poprawiana, będzie ładnie kwitła.

Dosłałaś czosnki? Miały być za tydzień, a mi nadal nie dosłali.
Madzenka 22:46, 03 kwi 2015

Marto Benex napisał mi źe czosnków nie bedzie... Zwrócą mi pieniądze... Wściekłam sie bo zamowiłam 200 szt....!!! Miały być czosnki główkowate z lawnedą!!,
Ciesze sie, że też nawóz do magnoli zapewnił obfite kwitnienie
Madzenka 22:53, 03 kwi 2015

Agam - dziekuje za komplementy. Ogród dobrez w słoncu wygląda, gdy jest pochmurno nie robie zdjeć

Zeta - to na kiedy mam pokoj orzygotować? Po świetach? Bo teraz mama i teściowie wszystkie wolne przestrzenie zajmą

Magda - całe szczęscie, ze wiosna wróciała.... Ale mroz w nicy zapowiadaja..chyba będe z tymi hortensjami wędrować do domu..

Sebuś - llubie moje ptaszki , choć po dwoch sezonach już kolor im wypłowiał..... Na tych cienkich drucikami w wietrze wyglądaja jakby naprawde fruwały

Karolina - buziaki swiąteczne. Buziaki swiateczne

Ola - ja czekam na Twoja premiere.

Nie pokazałam Wam mojej seslerii, jest juz wielka, tylko ma tło nieatrakcyjne wiec musze jej odpowiednio zdjecie zrobic.
ana_art 22:54, 03 kwi 2015

teraz chciałaś sadzić te czosnki?
Madzenka 22:55, 03 kwi 2015

ana_art napisał(a)
teraz chciałaś sadzić te czosnki?

Oczywiście, główkowate mozna wisona, juz je tak sadziłam i w czerwcu pieknie kwitly
Madzenka 22:57, 03 kwi 2015

Baba czekoladowa pachnie już u mnie w całym domu, ale muszę wytrzymac do jutra aż polewę zrobię za chwilę zacznę piec makowiec
M zamarynował i nafaszerował wszystkie mięsa. Dzisiaj sobie jeszcze tylko ciasto migdałowe do sernika zrobie i ide lub lu, bo po myciu okien, skakaniu po drabinie aby podłączyć Hobota ledwo żyję...ale bez niego w te zimnicę i wiatr nigdy w zyciu bym okien nie myła.
Świeta u mnie bladoniebieskie i zielone jutro pokaże jeśli uda mi sie udekorować stol, bo coś mi sie nie podoba,...
Sebek 23:29, 03 kwi 2015

Jak zwykle na pełnych obrotach U mnie kolorystyka ta sama, tylko zamiast bladoniebieskiego jest intensywny turkus

Loosiuu 23:29, 03 kwi 2015

Ciemierniki mają swoje 5 minut Ślicznie wyglądają z kulami bukszpanowymi!

Ale nie to chciałem... Przyglądając się zdjęciom wydaje mi się, że front się uspokoił Teraz tak się wszystkie trawki zgrywają i wgl. Ślicznie masz
polinka 08:16, 04 kwi 2015

Madżen, moja farmaceutko rodzinna życzę spokojnych i radosnych Świąt Wygranej walki z opuchlakami, brzóz zachwycających i grabów pięknie rozpiętych

Wesołego Alleluja!
oliwka 09:24, 04 kwi 2015

Wesołych świąt Madzenko,
wczoraj widziałam w ogrodach na osiedlu tulipany i hiacynty mocno zaawansowane w kwitnieniu. Ja przeniosłam z balkonu do domu pączki narcyzowe. Stały w tym stanie od kilku tygodni. W mieszkaniu rozkwitły na drugi dzień
Cały kwiecień ma być zimny, więc zyczę wszystkim żeby prognozy się nie sprawdziły