Wpadłem na chwilę, bo przypomniało mi się, że kiedyś ukrzyżowałaś buka czerwonego, żeby docelowo zasłaniał warzywnik. Jak teraz wygląda? Widać już formę? Chodzi mi pewien niecny plan po głowie
Wybaczcie teraz będę bywać rzadziej na forum. Wprowadzam program "naprawczy" czyli macham zbiorowo a dopowiadam tylko na pytania no czasami na zaczepki
Kasiu moje kiku są szczepione za nisko, powinnam była je kupic szczepione zdecydowanie wyzej. Ale mysle jak je ujarzmić po kwitnieniu
No jestes miszcz.... Bo ukatrupić bagatelle nie jest łatwo... Moje sa bezobsługowe...
Uwielbiam klony. Ale jesli na front to zbieralabym kase do skarbonki i szukała platanow w dobrej cenie one nawet zima maja ładna, regularna, kulista korone
Przed trzmielinkami rosnie carex morrowi variegata. Bardzo jest podobna do ice dance z tą roznica ze rosnie w kepie a nie rozlazi sie rozlogami jak ice dance
Mam kompostownik. Dwie pełne komory wystarczyły mi zaledwie na okopczykowanie roz na zime. Teraz zbieram kolejne 3 komory
On juz rok temu zrobił sie płaski, własnie planuję zabrac juz mu stelarz. Na razie jeszcze nie ma lisci, bo rosnie w cieniu, musze poczekac na listki min tydzień