Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Kasik 09:35, 24 kwi 2015

Marzenko- piękne widoki. Te białe tulipany rozchylające płatki wśród buksików zachwycają. Widok z magnolką jeszcze cudniejszy. Wchodzę, wzdycham, delektuję się za każdym razem. Dopieszczone i pzremyslane.

Moje berberysy Bagatelle ukatrupiłam chyba na śmierć. CZekały na nową rabatę, wyszły im listki w garażu, a jak wyciągnęłam na dwór to "paszły".Nie mogę na to patrzeć. Zadołuję je gdzieś- może odrosną i pojadę po kolejne.
Ja to jestem "mistrz"

Pozdrawiam
Pszczelarnia 10:01, 24 kwi 2015

Madzenka napisał(a)

Jesli wyeliminuje stres nie bede miała opryszczki...
Pracuje nad sobą, znaczy sie głowa i wierze w chemie po przyjęciu tabletek nawet największy bąbel w jeden dzien sie zmniejsza i zasycha....

Kuracja Groprinosinem - wskazana. Polecam.
ewa004 10:19, 24 kwi 2015

Siedzę i czekam na zdjęcie nowych mebli

Groprinosil rzeczywiście niezawodny
Od 4 lat jet to u mnie podstawowy lek i od 4 lat nie kupiłam antybiotyku
Joaska 14:46, 24 kwi 2015

Madżen ostatnio studiuję Twoją rabatę z trzmielinammi, czy dobrze się domyślam że na przodzie tej rabaty jest carex ice dance??
A poza tym to ja uwielbiam Twój ogród i przed zmianami i w trakcie zmian i po zmianach ... pozdrawiam .. aaa co myślisz o klonach globosum na front (na platany nie ma funduszy) ...????
Margarete 15:42, 24 kwi 2015

Jezu, jaka ta kiku ...cos tam jest piekna...
Czekam na reszte fotek z wiosna w twoim ogrodzie, a stipy u ciebie jakby zimy nie było, moje brązowe i ani widu zielonego kawałeczka....
Pozdrawiam wiosennie!
p.s ty walczysz z opryszczką a ja... tym samym lekiem z tzw "jęczmieniem" na powiece, tez od 2 dni dodaje mi uroku....
Dorotka 18:50, 24 kwi 2015

Marzenko czy Ty masz kompostownik?? Danusia radzi aby podsypywać roślinki kompostem. Jak sobie radzić bez niego?? Można go kupić gdzieś??
nicol21 21:45, 24 kwi 2015

Czarujesz tymi widokami ogródkowymi! Ślicznie! No miodzio no!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
katiaxx 22:20, 24 kwi 2015

Madzenka napisał(a)

Mam świecznice, bordową. Miałam ja przesadzić ale chyba zrobie to dopiero jesienia, bo na arzie nie chce mi sie robic rewolucji

cuchnie ? lubisz ją ? piszą że ma specyficzny zapach
katiaxx 22:21, 24 kwi 2015

Dorotka napisał(a)
Marzenko czy Ty masz kompostownik?? Danusia radzi aby podsypywać roślinki kompostem. Jak sobie radzić bez niego?? Można go kupić gdzieś??

ja widziałam kompost workowany w leclercu - czy coś warty tego nie wiem - pomyśl nad kompostowniekim
Zielona 22:26, 24 kwi 2015

Pozdrowienia, Pracusiu, zostawiam. W Barcelonie kwitną już róże. Kiedy na nie patrzyłam, myślałam o Robaczku i o Tobie No... i trochę o mojej różance
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies