Nieustannie się zachwycam. Całością i każdą rośliną z osobna. Cuda, cudeńka. Ale masz tych róż...
O! A ja Royal Jubilee dostałam w prezencie przy zakupach w c.o. Czyli, że fajny prezent dostałam?
Kilka dni temu złamałam wężem ogrodowym gałązkę Falstaff z 6 pąkami. Myślałam, że na tym wężu się powieszę. Wsadziłam do wazonu ale pąki jeszcze były za małe żeby się otworzyć. Jak tak patrzę na Twoje zdjęcia to mam jednak ochotę wrócić po ten wąż...
Siostro, a ja usilnie staram się, staram dojrzec w niej urok i nic, mysle, zle posadzona, za duzo słonca, a ona po prostu jest..przynajmniej u mnie, taka zwyczajna
Aż mnie zamurowało... ja swojej stipy za chiny ludowe nie pokażę teraz... ze wstydu bym się chyba spaliła
Piękne róże Marzenko, wszędzie podziwiam, ale szczepionkę przeciw różyczce sobie zrobiłam i sadzić na razie nie zamierzam
i w niektórych opisach znalazłam że kwiat jest fioletowy- ale z Twoich zdjęć wynika żę purpura- jak jest naprawdę?
będę wdzięczna za radę