Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 21:38, 11 lip 2015

Zielona napisał(a)
Boski busz. Sesleria bez carexów wygląda, jakby nigdy nic pod nią nie rosło. Dobra decyzja

Elata pod drugimi buksami wygląda lepiej niż pomiędzy pierwszymi.

Stipa pomiędzy różami chyba jednak fajniej umiejscowiona niż jako wieczny kocyk dla rabaty, z której ją przenosiłaś.

Niby z flanki na flankę, ale efekty doskonałe

PS Jak się już doszorujesz, to wpadnij do mnie. Mikołajki ustrzeliłam, bo wiem, ze się nad nimi zastanawiasz. I parę innych fotek zrobiłam

Gdyby ktos z boku popatrzył co ja dzisiaj robiałam uznał by mnie za kwalifikującą sie na leczenie.... Z flanki na falankę....
Ale od poniedziałku denerowały mnie te trawki...
Mala_Mi 21:39, 11 lip 2015

Ostatkiem sił poczytałam co u Ciebie.. fotki obejrzałam, o nogach nie piszę, bo mam gorsze. Żeby to jeszcze u siebie je usmolić to rozumiem.. ale byłam w pracy...
W ogrodzie tylko w klapeczkach działam... są szybkie do ubrania i do zdjęcia.. jak mokro to niskie kaloszki...
Madzenka 21:41, 11 lip 2015

olaw napisał(a)
To ja z drinkiem zasiadłam a tu zdjęcia się skończyły...
Ale busz piękny i taki gęściutki...
I też zapytam o kostrzewę siną, kwitnie u Ciebie i rozsiewa się czy to bez kwiatostanów odmiana?

Kwitnie ale jej na to nie pozwalam Napisałam wyzej Agnieszce co robie
Madzenka 21:42, 11 lip 2015

MAD napisał(a)
Widoczki ogladałam z zimną kawą z rana ale było warto czekać. Jak tu spać teraz?! Lecę prasować!

Hi hi nie lubie zimnej kawy, a fe !
Madzenka 21:44, 11 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)
Ostatkiem sił poczytałam co u Ciebie.. fotki obejrzałam, o nogach nie piszę, bo mam gorsze. Żeby to jeszcze u siebie je usmolić to rozumiem.. ale byłam w pracy...
W ogrodzie tylko w klapeczkach działam... są szybkie do ubrania i do zdjęcia.. jak mokro to niskie kaloszki...

I wez potem idz na joge, czarne pięty, czarne paznokcie, ktorych szczotka doszorować nie mozna, a ćwiczymy boso Do Rez ze reszta dziewcyzn też działa w ogrodach Ostatnio jak wariat chodze w skarpetkach i klapkach..,skarpet doprać nie moge...
zaczarowanaa 21:54, 11 lip 2015

Madzenka napisał(a)

I wez potem idz na joge, czarne pięty, czarne paznokcie, ktorych szczotka doszorować nie mozna, a ćwiczymy boso Do Rez ze reszta dziewcyzn też działa w ogrodach Ostatnio jak wariat chodze w skarpetkach i klapkach..,skarpet doprać nie moge...

skarpetki i sandalki))))))
MirellaB 22:08, 11 lip 2015

Piękne zdjęcia, ogród jak zwykle zachwyca. Warto było czekać
Juzia 22:16, 11 lip 2015

Prześlij trochę ładnej pogody na jutro!

Sesleria bez carexów lepiej się prezentuje...ale myslałam, że ona jest mniejsza! Chyba pozostanę przy carexach do róż...
frezja 22:17, 11 lip 2015

Marzenko zdjęcia jutro wstawię.Wróciłam z oprysku..pierwszy raz zastosowałam Florowit i trochę denerwował mnie spryskiwacz,za słabo"ciągnął"i zamiast mgiełki miałam wielkie prysk..ręce aż bolą..czy masz może jakiś sprawdzony?
frezja 22:22, 11 lip 2015

Madzenka napisał(a)

Dechy to najgorszy gatunek modrzewia... Klasa 3 bo brakowało nam kasy na końcu wykończenia Dechy sa juz 5 lat, co roku olejowane, polecam olej Tikkurila, dobrze zabepiecza dechy orzed pekaniem. Mysle z z 10 lat wytrzyma.

ooo,to dobra wiadomość..gdzie takie deski można nabyć?? w marketach czy raczej inne miejsca..tartak??