Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Gabrysia_ 09:47, 18 lip 2015

Rabata kuchenna boska
Ja też wywaliłam w zeszłą sobotę liliowce i rzeczone kostrzewy (chyba miałam takie same jak twoje)...i drażni mnie ten kolor nadal...ale każdemu sie coś innego podoba!

Macham słonecznie
Zeta 09:48, 18 lip 2015

Madżen nie nadążam za Twoimi zmianami ...ty siąć babo popodziwiać trochę te książki ulubione poczytaj.....bo tu całe ogrodowisko zmienia i zmienia.....Żon mój siem pyta kiedy ja do .........ry skończę ten ogród ...a tu nie ma jak ....bo ciągle jakieś inspiracje......
Ensata 10:14, 18 lip 2015

Juzia MW zamówiłam na allegro, piękna przyszła, jak chcesz dam namiara
Juzia 10:38, 18 lip 2015

Ensata napisał(a)
Juzia MW zamówiłam na allegro, piękna przyszła, jak chcesz dam namiara

Poproszę!
Ensata 10:53, 18 lip 2015

Marzen, czy Falstaff jest szeroki? jak chcę ja dac jako pnąca, to ładnie będzie wygladała? Co jej dać w nogi? bo płatki ew się schowały, smieciuchy? ona śmieci?
ana_art 11:37, 18 lip 2015

w przerwie na kawę powiem, że ta rozplenica z 'pałkami" w ubiegłym roku u mnie nie dała rady... kupiłam w tym roku do donicy traktując jak jednoroczną, ale u Ciebie kto wie...
Madzenka 11:43, 18 lip 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Ten puch z kostrzewy dech zapiera. Chyba muszę swojej dać więcej czasu i zdecydowanie dosadzić jeszcze ze 20 szt. Ilość robi efekt.
Nie mogę wyjść z podziwu jak kolejny raz opisujesz, że kupiłaś to i to i posadziłaś Ogród z gumy normalnie, zmieści wszystko, fantastycznie jesteś zakręcona

edit. Może niech reszta równa do Ciebie lepiej

Jesli masz takie podjęcie jak ja, ze jesli zbrzydną to wyciepie, to sadz. Mo sie młoda kostrzewa podoba, jesli zbrzydnie wymienie na inna trawe.
Madzenka 11:45, 18 lip 2015

ana_art napisał(a)
w przerwie na kawę powiem, że ta rozplenica z 'pałkami" w ubiegłym roku u mnie nie dała rady... kupiłam w tym roku do donicy traktując jak jednoroczną, ale u Ciebie kto wie...

Tez ja kupiłam z mysle ze będzie jednoroczna. Wiele roslin mam jednorocznych roslin w ogrodzie od 3 lat....werbena, stipa, głogownik ..... Na razie czekam na efekt z różowymi i purpurowymi rozami
Madzenka 11:46, 18 lip 2015

Ensata napisał(a)
Marzen, czy Falstaff jest szeroki? jak chcę ja dac jako pnąca, to ładnie będzie wygladała? Co jej dać w nogi? bo płatki ew się schowały, smieciuchy? ona śmieci?

Moj na razie młodziak malutki, ale widziałam w Wojsławicach , rosnie wysoki a waski, raczej jak róze wielkokwiatowe niz angielki
Madzenka 11:47, 18 lip 2015

Zeta napisał(a)
Madżen nie nadążam za Twoimi zmianami ...ty siąć babo popodziwiać trochę te książki ulubione poczytaj.....bo tu całe ogrodowisko zmienia i zmienia.....Żon mój siem pyta kiedy ja do .........ry skończę ten ogród ...a tu nie ma jak ....bo ciągle jakieś inspiracje......

Zeta ja lubue zmiany a a moim ogrodzie juz niewiele pracy. Jestem an etpie udoskonalania coby za duzo nie leżec i nei pachnieć. Chcoiaż w czwartek nowe paznokcie sobie zrobiłam wiec nie powinnam norać w ziemi?