Iwka - dziekuje za pochwały. Pokazałam zdjęcia z gory bo na moich codziennych fotkach nie widać geometrii ogrodu, tylko busz. codziennie widzę kwadraty
Eee tam - wyciszyłam rabaty i nadal bede je wyciszać. Gusta ogrodowe zmieniaja sie tak jak modowe, ja teraz jestem na etapie traw
Juzia - Princess Alexandra of Kent jest brzoskwiniowo-rożowa, w pąku brzoskwinia a potem stopniowo jaśnieje. Na tym polega jej uroda. Dla mnie przepiekna, mimo ze tez nie mam takich kolorow w ogrodzie. Im wiecej bedzie słonca tym szybciej wyjaśnieje. Moja wrednota po przesadzeniu nie kwitnie.... A ja na nia czekam!!!
Małgosik ja juz chyba ze trzy razy zwirek ostrym strumieniem myłam, codziennie od zraszaczy trawnika jest przemywany a on nadal szary a nie grafit.... Moze i lepiej , przynajmniej "wielkiego" konwalnika widac
Ensata wielkie dzieki, zamowilam! Precz z glonami! Karmnik tylko na zdjeciach dobrze wyglada...... Jak zamowię żwirek to go wyciepie..... Tzn posadze na puste przestrzenie na rabatach
Ola Leon to tak jak moj szary wreszcie jest szary a nie białawy
AnaAn dziekuje

wiesz ze czekam na fotki Twych roz.
Frezja - ja rączej białego kamienia nie polecam. Jest zbyt jaskrawy w ogrodzie oraz szybko zielenieje . Chyba ze masz duzo elementów białych (elewacja, meble, donice) to wtedy jak najbardziej pasje. Jesli nie to poszukaj bardziej stonowanego kamienia, np jasny szary lub jasny bez. U mnie wszystko szare i grafitowe zatem i kamień jest w roznych odcieniach grafitu. Tylko na przedplociu dla psa mam kamień płukany w odcieniu mieszanym

czyli szary z beżem....
Agam - busz będzie juz za chwile, juz za momencik. U mnie w ciagu tygodnia z tego buszu 3 pełne worki bio....
Ren123 - Pastella kiedys u mnie bedzie gdy pozbędę sie kilku Aspiryn
Julka - u mnie tez zaczyna sie ciepło, siedzę na tarasie, pije winko i czytam Was

Louis tez u mnie ma długa przewę, pierwsza wystartowała z kilkoma kwiatami a teraz sobie pauzę zrobiła, ale ma duzo pąkow i licze wreszcie na nia..... Ale jak ktos przyciął ja prawie przy ziemi to niech nie liczy na obfite kwitnienie. Miałam ja zakulkować a pomyliłam sie i ucięłam nisko....
Nawigatorka - tak wycinałam go sekatorem i miał sie dobrze, ale zraszacze mam tez na karmnik ustawione, wiec ma dużo wody. I chwasty tez, rozwodzimy sie pod koniec lata