Uwielbiam
Jeszcze jedno dzielenie kostrzewy i zroooobie to W przyszłym roku powinnam już się mocno zbliżyć do ideału, teraz niestety jeszcze za rzadko kostrzewy mi wyszły
Sama nie wiem... Wszyscy na niego narzekaja, ja przez dwa lata rozwinie a teraz czaruś z niego. Ale ma jasniejszy kolor niz na fotkach w necie, za to kwiat jest piekny
Rok temu gdy była młodsza była ładniejsza. W tym roku przetrzymala susze ale jednak ciut podeschła. Mam ja posadzona za gesto.
Jesli ktos chce kilka sztuk niech pilnie da znac to wykopie do Wojsławic ok 3 sztuki
Piękne są twoje róże. Ja mam Otella od dwóch tygodni. Zaszczycił mnie jednym kwiatkiem, ślicznym, pachnącym. I ma ładny kolor
Buksy w kostrzewie śliczne. Jak w chmurach.
Nie wiem dlaczego ten widok kojarzy mi się z chmurkami i bitą śmietaną
Ja ja widziłam w Zielonym Centrum. Mam jej zdjecie z tego miejsca. Kostrzewa Maire'a
Czy ktoś ma te kostrzewę na forum? Bo jestem ciekawa do jakich rozmiarów w ciagu 2 sezonow dorasta. Czy rzeczywiście szybko osiągnie 125 cm.... Podobno to jest najwieksza i najszybciej rosnąca kostrzewa. Chce ja posadzić jako skarpetę pod grabami na przedpłociu (tam jest zawsze susza od palacego słońca) . Dodatkowo myślę o niej na różance i obawiam się ze 5 szt to za dużo...