KasiaBawaria
08:30, 08 cze 2020
U mnie sie wysiewa ale malutko. 2 roslinki tylko sie znalazly
za to od superby wiecej.

Teraz dostałaś sadzonki? Kocimiętka kwitnie od końca maja, początku czerwca i jak przekwita należy ją przyciąć to wtedy zakwitnie jeszcze raz. Nie kwitnie bez przerwyInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Kocimiętka- nie kwitnie? zamkn.
teraz przyszły sadzonki, w małych doniczkach p9. czyli mam je ściąć? czy czekać aż nowe kwiaty się pojawią? i ile trwa pojedyncze kwitnienie tak średnio?Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Kocimiętka- nie kwitnie? zamkn.
Pokaż te sadzonki. Myślę, że poczekaj i nie ścinaj. Długość kwitnienia zależy od pogody. Coś około miesiąca. Ale po ścięciu ona tworzy takie zgrabne poduchy i jak dla mnie też jest wtedy atrakcyjna. Poszukam zdjęć mojego szpalerkuInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Kocimiętka- nie kwitnie? zamkn.
Coś nie mogę znaleźć fotki, tylko taką w kolażu trafiłam. Ten kwadracik po prawej na dole to właśnie kocimiętka wiosną, pewnie w kwietniu