Witaj Joasiu w tym roku super, że wróciłaś do nas z pięknymi (jak zawsze) zdjęciami.
Moje heliotropy też wysiane i już wzeszły czyli jak co roku. Z begonią stale kwitnącą w tym roku nie kombinuję. To tak w skrócie co u mnie.
Pozdrawiam
Nawet sobie myślę, że ciemierniki dobrze by wyglądały na rabacie, tej przy rowie
Beatko, dziwny to czas, bo w ogrodzie chce mi się pracować, ale jak mam do zrobienia coś w domu to jestem jakaś senna i niemrawa . Oby jak najwięcej słonecznych i ciepłych dni
Mam nadzieję, że będzie ich przybywać
Przypomniałam sobie, że mam jeszcze rozchodniki. Chyba mogę je już wsadzić do gruntu, oczywiście po zahartowaniu?
U Ciebie też zawsze są śliczne obrazki do oglądania . Obejrzałam też zdjęcia ogrodu zamieszczone w wizytówce - ogród w pigułce
Heliotropy jeszcze mi nie powschodziły, jakoś późno siałam. Begonie odpuściłam, bo jeszcze w pamięci miałam ubiegłoroczne pikowanie, które mnie jakoś szczególnie umęczyło. W razie czego kupię parę sztuk w sklepie
Weekend był tutaj bardzo ciepły, a w tym tygodniu nie nadają mocnych przymrozków nocą. No i posiałam, część w inspekcie, a część pod włókniną. Jak się nie uda, to posieję jeszcze raz. A co tam