ana_art
21:15, 01 mar 2015

Mamy marzec sezon spotkaniowy zaczęty więc proponuje tradycyjnie spotkanie w moim ulubionym miejscu w wyjątkowej Szkółce Państwa Szmit w Pęchcinie. Jaką datę wybieramy?

Danusiu działaj
 Danusiu działaj 

chętnych.
 chętnych.
 A ja wpadam z takim pomysłem, ale myślę, aby nie nadwyrężać gościnności Państwa Szmitów dwa razy w krótkim czasie
 A ja wpadam z takim pomysłem, ale myślę, aby nie nadwyrężać gościnności Państwa Szmitów dwa razy w krótkim czasie Do połowy marca powinnam tam dotrzeć
 Do połowy marca powinnam tam dotrzeć i coś ustalić. Mam nadzieję, że wytrzymacie te dwa tygodnie
 i coś ustalić. Mam nadzieję, że wytrzymacie te dwa tygodnie 

Już jestem umówiona z koleżanką z Łomży na wypad w kwietniu na zakuy. Zawsze te spotkania odbywały się w maju/sierpniu. Zatem jak będzie TAKA okazja jak 5 lecie Ogrodowiska to myślę, że będzie sporo chętnych
 Już jestem umówiona z koleżanką z Łomży na wypad w kwietniu na zakuy. Zawsze te spotkania odbywały się w maju/sierpniu. Zatem jak będzie TAKA okazja jak 5 lecie Ogrodowiska to myślę, że będzie sporo chętnych  . Termin 11 lipca jest świetny, będą kwitły hortensje i inne cuda, trawy. Jak będzie gorąco to magia zapachów tam jest niesamowita. Będzie też masa roślin do zakupienia, no i porozmawianie z Panią Szmit to niesamowite wrażenie.
. Termin 11 lipca jest świetny, będą kwitły hortensje i inne cuda, trawy. Jak będzie gorąco to magia zapachów tam jest niesamowita. Będzie też masa roślin do zakupienia, no i porozmawianie z Panią Szmit to niesamowite wrażenie.  .
.