Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w Pęchcinie u Szmitów 11 lipca 2015

Spotkanie w Pęchcinie u Szmitów 11 lipca 2015

Madzenka 09:58, 12 lip 2015

Ubolewam że nia ma podpisów osób na zdjeciach. Cześci osob nie znam i nie potrafię rozpoznać na zdjeciahc, duzej częsci nie trzeba nikomu przedstawiać To moze tylko napiszcie te osoby, ktore po raz pierwszy się pojawiły
Gocha 10:07, 12 lip 2015

Dziękujemy Danusi, Właścicielom szkółki- cudownym Państwu Szmit i wszystkim uczestnikom spotkania z okazji 5-lecia Ogrodowiska za wspaniale spędzony czas. powstawiam trochę zdjęć- spróbuję wybrać może trochę inne.

Cudowna grupa łódzka w pięknych chusteczkach z przywódczynią Bogdzią
Matka 10:11, 12 lip 2015

Bo powinien byc watek+ogrod plus zdjecie osoby+potem latwiej fotki ogladac.
Gocha 10:15, 12 lip 2015

Powitania - te które udało mi się uchwycić
Luki 10:17, 12 lip 2015

Chciałbym złożyć ogromne podziękowania dla Danusi za to, że dzięki jednej decyzji 5 lat temu mogliśmy się wczoraj spotkać i świętować w pięknych okolicznościach i ze znakomitymi ludźmi, którzy tworzą całe Ogrodowisko. Podziękowania również dla Witka i Michała bo bez nich również nie moglibyśmy się poznać i codziennie rozmawiać wirtualnie oraz czasami zamieniać te pisane słowa na rozmowy w rzeczywistości.
Ogromne podziękowania

Wielkie podziękowania należą się również państwu Szmit ze Szkółki Szmit z Pęchcina za udostępnienie ogrodu i całego terenu szkółki na spotkanie.
Ja osobiście byłem pod olbrzymim wrażeniem przygotowania i zaangażowania w przygotowanie tego spotkania, wszystko było przygotowane perfekcyjnie łącznie z poczęstunkiem, który musiał kosztować wiele pracy.
Ogrody są cudowne, szkółka niesamowicie zadbana i bogata w różnorodność roślin, zawsze chciałem zobaczyć taką wielką szkółkę "od zaplecza", a wczoraj dostaliśmy taką możliwość i mogliśmy pospacerować po całym terenie. Za to również ogromne podziękowania.

10:24, 12 lip 2015
Luki napisał(a)

ooo Łukasz ..przygladałam Ci się ( byłam pierwszy raz i miałam oczopląs nie wiedziałam na kogo patrzyc z kim rozmawiać ) a właściciwie okularki mnie przyciagały ..i spokojnie możesz styliście zwiekszyć honorarium ...dobry wybór

do ogrodu później polece

Gocha 10:25, 12 lip 2015

Z części w której robiliśmy zakupy
Luki 10:25, 12 lip 2015

Danusia i Sebek, ale to oczywiste przecież

Sebek, Ciocia Gosia, Ewa, Margo i Garysia

10:30, 12 lip 2015
żeby ułatwić ropoznawianie ja opiszę co umiem ...byliśmy pierwszy raz ..trudo wszystkich zapamietać ...dotego jeszcze ogród też pierwszy raz ...istny oczopląs...nie wiado z kim rozmawiać ...na co patrzeć...bardzo emocjonujący wyjazd.

Hania ładne zdjęcia robi poniżej my ...."dzieci z piaskownicy"

Leida napisał(a)

taki szok...że dopiero na zdjęciu zobaczyłam że prawie białe drzewo tam było
Luki 10:31, 12 lip 2015

Mam nadzieję, że nic nie pokręcę z imionami bo niestety u mnie z tym zawsze kiespko

Basia musiała karniaka wypić

Pani Szmit opowiadała historię ogrodu.