Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 11:22, 31 sty 2016

inag napisał(a)
1146 sztuk.... Staram się to sobie wyobrazić I chyba moja mózgoczaszka jest za mała

Ja sobie wozualizuje efekt.samych doniczek chyba tez nie potrafie
nawigatorka 11:23, 31 sty 2016

Madzenka napisał(a)

Nasadzenia szałwia, perovskia, Verbena.... Przecież to nie biały

Ale to tylko jedna mala rabata jedynie 8x5 m
nawigatorka 11:24, 31 sty 2016

Madzenka napisał(a)

Uwięziony mi że są ludzie , których byś nawet nie podejrzewała o to, ze biorą ogrodnika do prac wszelakich... Ostatnio wśród moich znajomych to strasznie modne i samodzielne dłubanie w ogrodzie jest passe. Ale ja wole być staromodna... My na forum to inna kategoria ogrodników jesteśmy

Wiec i ja do staromodnych sie zaliczam mysle Marzeno ze to my jestesmy wlasnie ogrodnikami a nie jedynie posiadaczami ogrodu
Loosiuu 11:51, 31 sty 2016

Hmmm... może Dobrepole będzie miało tę odmianę? U nich można nabyć w dużej ilości ciekawe byliny, a ceny normalne nie wygórowane
Loosiuu 11:54, 31 sty 2016

Madzenka napisał(a)

Uwięziony mi że są ludzie , których byś nawet nie podejrzewała o to, ze biorą ogrodnika do prac wszelakich... Ostatnio wśród moich znajomych to strasznie modne i samodzielne dłubanie w ogrodzie jest passe.

Może to i dobrze, bo ogrodnik doradzi i nie będzie skalniaków i kwietników w oponach
Coś się zmienia! Nareszcie!
nawigatorka 11:56, 31 sty 2016

Loosiuu napisał(a)
Hmmm... może Dobrepole będzie miało tę odmianę? U nich można nabyć w dużej ilości ciekawe byliny, a ceny normalne nie wygórowane

Wlasnie czekam na odpowiedz od nich.w ubieglym roku mieli transparemt-ale ta odmiana dla mnie za wysoka
nawigatorka 11:57, 31 sty 2016

Loosiuu napisał(a)

Może to i dobrze, bo ogrodnik doradzi i nie będzie skalniaków i kwietników w oponach
Coś się zmienia! Nareszcie!
tyle ze ogrodnika trzebaby miec na etacie inaczej chyba nic nie bedzie dobrze wygladalo
Loosiuu 11:59, 31 sty 2016

Wystarczy jak ogrodnik przyjdzie 3 razy w roku, już widać efekt
nawigatorka 12:01, 31 sty 2016

Loosiuu napisał(a)
Wystarczy jak ogrodnik przyjdzie 3 razy w roku, już widać efekt

Moze gdy ogrod jest gotowy.ale co z trawa? U mnie wizyta trzy razy w roku skutkowalaby postaniem rezerwatu dzikiej roslinnosci
iwka 12:02, 31 sty 2016

Asia, a pamiętasz jakiś czas temu wysłałam Ci namiary, wczoraj był program w TV, "rok w ogrodzie" w którym pokazana była produkcja roślin, nie wyglądało to źle. Patrzę teraz, mają w ofercie na ten rok po 2 zł. Kontaktowałaś się z nimi?