Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 16:25, 31 sty 2016

Magda70 napisał(a)
pokaż jakie hokery chcesz robic?!

Dopiero obmyslam bo nic gotowego mi sie nie podoba albo cena nieziemska.a hokery by sie przydały.bedzie cos w stylu stolu i stolika pomocnika.metalowa konstrukacja,siedzisko z bielonego drewna i niziutkie stalowe oparcie.tu inspiracje
Westwing

I takie
http://www.cubestyle.pl/even-plus-metalowe-krzeslo-skora-siedzisko-wys-65cm.html
nawigatorka 16:26, 31 sty 2016

Magda70 napisał(a)
Taaa samo się robi

Moich wypowiedzi tylko kilkanascie
Magda70 16:32, 31 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

Dopiero obmyslam bo nic gotowego mi sie nie podoba albo cena nieziemska.a hokery by sie przydały.bedzie cos w stylu stolu i stolika pomocnika.metalowa konstrukacja,siedzisko z bielonego drewna i niziutkie stalowe oparcie.tu inspiracje
Westwing

I takie
http://www.cubestyle.pl/even-plus-metalowe-krzeslo-skora-siedzisko-wys-65cm.html

Pomysł fajny. Tylko to siedzisko mnie chyba nie do konca nie przekonuje. Jesteś pewna, że drewno??

Dzięki jeszcze raz za przepis na plyty betyonowe Bosko nam wyszły!
nawigatorka 16:42, 31 sty 2016

Magda70 napisał(a)

Pomysł fajny. Tylko to siedzisko mnie chyba nie do konca nie przekonuje. Jesteś pewna, że drewno??

Dzięki jeszcze raz za przepis na plyty betyonowe Bosko nam wyszły!

Ciesze sie ze sie udalo i ze sie Wam podoba
A dlaczego drewno nie? Wiesz ja mam miekka pupe jesli o to chodzi tam godzinami siedziec sie nie bedzie.
nawigatorka 16:48, 31 sty 2016

A i przymierzalam sie do mojego stolika pomocnika i było ok
Magda70 16:49, 31 sty 2016

Ha ha...miękka pupa.

Jakoś mam wrazenie, ze nie bedzie sie wygodnie siedzialo. Siedzialam, na plastikowych...też nie były miękkie ale jednak były wyprofilowane...wiec zawsze to jakiś inny komfort. Gdyb y to drewno obić jakąś skóra? Troszkę miękkości jednak dać. Tak sobie tylko glośno myślę
nawigatorka 17:20, 31 sty 2016

Magda70 napisał(a)
Ha ha...miękka pupa.

Jakoś mam wrazenie, ze nie bedzie sie wygodnie siedzialo. Siedzialam, na plastikowych...też nie były miękkie ale jednak były wyprofilowane...wiec zawsze to jakiś inny komfort. Gdyb y to drewno obić jakąś skóra? Troszkę miękkości jednak dać. Tak sobie tylko glośno myślę

Nie skora ani dla mnie ani dla naszych corek.przy nich wszystko musi byc latwo zmywalne i trwale.nawet drewno dla nich.zbyt delikatne. Nawet sofe powinna miec z plastiku
nawigatorka 17:56, 31 sty 2016

tak sobie wspominam...
Magda70 17:59, 31 sty 2016

ładne masz wspomnienia
nawigatorka 18:03, 31 sty 2016

Magda70 napisał(a)
ładne masz wspomnienia

trochę zaklinam rzeczywistość