Caly? Watek mlody ale stron juz teoche ma.mam nadzieje ze sie nie zanudzilas
Okragle okrągłe...tak jakos nam wszystko dosc szybko poszlo...zyczenia przekaze.dziekuje
Jak mialo sie nie spodobac jak prezent taki jaki dokladnie M chcial.czesc juz zamontowana.programowanie pozniej bo corka chora i jakos jej nie przechodzi...
Gipsowka w lecie cztery razy tansza.moze tez sprobuje wysiac bo bardzo mi sie podoba.
W ogrodzie nic nie robie bo leje u nas.i moze dobrze bo misze wszystko ogarnac po tym weekendzie.milego dnia zycze
chyba tez sprouje.a wiesz Klosownica wzeszla tyljo tymi czterema zdzblami...niebwiem czy xrobrilam cos zle...moze jeszcze sprobuje do gruntu bo nasiona jeszcze mam
kurcze, właśnie tego się obawiałam, wiesz co ja chyba za późno zebrałam te nasiona, one może w tych kłosach mają nasionka i wyleciały przed ścięciem, nie wiem sama. Ciekawe jak u innych dziewczyn. A Ty jej dużo potrzebujesz nie?