Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 12:51, 22 lut 2016

ivo napisał(a)
Ale piękne dekoracje Lubię filc

To bardzo wdzieczne tworzywo.dziekuje
nawigatorka 12:52, 22 lut 2016

Kasia73 napisał(a)
zaglądam regularnie podoba mi się u Was wątek "prawie" przeczytałam cały

Ps
Życzenia dla jubilata najlepsze tak się zastanawiałam okrągłe 30ste ? E nie... Tacy młodzi zazdroszczę my to już starsze nastolatki

Caly? Watek mlody ale stron juz teoche ma.mam nadzieje ze sie nie zanudzilas
Okragle okrągłe...tak jakos nam wszystko dosc szybko poszlo...zyczenia przekaze.dziekuje
amelia_b 12:52, 22 lut 2016

cudniaste te filcowe podkładki pod sztućce a sztućce to nie ambition przypadkiem? jakieś takie mi znajome jakby moje
nawigatorka 12:54, 22 lut 2016

Konieczki napisał(a)
Asiula i jak... spodobało się? Wierzę że na pewno.
Migawki przepiękne - gipsówkę pokochałam już bardzo dawno temu - ona wiecznie taka droga. Mam nawet wysiana na parapecie
Robisz w ogrodzie? Jak kukam za okno to serce mi mięknie

Jak mialo sie nie spodobac jak prezent taki jaki dokladnie M chcial.czesc juz zamontowana.programowanie pozniej bo corka chora i jakos jej nie przechodzi...
Gipsowka w lecie cztery razy tansza.moze tez sprobuje wysiac bo bardzo mi sie podoba.
W ogrodzie nic nie robie bo leje u nas.i moze dobrze bo misze wszystko ogarnac po tym weekendzie.milego dnia zycze
nawigatorka 12:56, 22 lut 2016

iwka napisał(a)
gipsówkę kiedyś posadziłam nawet w ogrodzie, słabo rosła i ją gdzieś przesadziłam, tylko gdzie?
chyba tez sprouje.a wiesz Klosownica wzeszla tyljo tymi czterema zdzblami...niebwiem czy xrobrilam cos zle...moze jeszcze sprobuje do gruntu bo nasiona jeszcze mam
nawigatorka 12:57, 22 lut 2016

amelia_b napisał(a)
cudniaste te filcowe podkładki pod sztućce a sztućce to nie ambition przypadkiem? jakieś takie mi znajome jakby moje

A wiesz ze nie wiem bo to byl slubny prezent (na szczescie trafiony w nasz gust) i nie pamiętam marki.sa fajne tylko nie myja sie idealnie
amelia_b 12:59, 22 lut 2016

mi na tych co pisałam takie rdzawe plamy wychodzą po myciu w zmywarce
iwka 13:00, 22 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
chyba tez sprouje.a wiesz Klosownica wzeszla tyljo tymi czterema zdzblami...niebwiem czy xrobrilam cos zle...moze jeszcze sprobuje do gruntu bo nasiona jeszcze mam
kurcze, właśnie tego się obawiałam, wiesz co ja chyba za późno zebrałam te nasiona, one może w tych kłosach mają nasionka i wyleciały przed ścięciem, nie wiem sama. Ciekawe jak u innych dziewczyn. A Ty jej dużo potrzebujesz nie?
nawigatorka 13:03, 22 lut 2016

amelia_b napisał(a)
mi na tych co pisałam takie rdzawe plamy wychodzą po myciu w zmywarce

Mi tez ale mi to jakos wiekszej roznicy nie robi
nawigatorka 13:05, 22 lut 2016

iwka napisał(a)
kurcze, właśnie tego się obawiałam, wiesz co ja chyba za późno zebrałam te nasiona, one może w tych kłosach mają nasionka i wyleciały przed ścięciem, nie wiem sama. Ciekawe jak u innych dziewczyn. A Ty jej dużo potrzebujesz nie?

Nie martw sie.szkoda tylko ze tak sie staralas.moze to moja wina.zrobilam cos nie tak? Hmmmm
Chcialam posadzic je tak w.pasku nabokolo 6 metrach ale.jak sie nie da to mysle jeszcze o sesleri jesiennej bo ma te przewage ze jest zielona zima.zobacze jeszcze