Nie wiem, czy już pytałam, jakie masz cisy przy murku?
A poza tym, wczoraj cichcem podglądałam Twoje rozwiązania przy liniach kroplujących . Muszę Tacie pokazać, żeby mi pozakładał takie zawory (kiedyś) . Dostałam cynk o stronie od wspólnej znajomej , bo inaczej nie znalazłabym tego tematu.
A własnie dumałam jak zrobić letni wianek. Super Ci wyszło!
Zdjęcia ładne. Wszystko jak zawsze białe i od linijki. Lubię tak bardzo
Za to nie załapałam się na zdjęcie na leżaku - zawsze coś takiego wrzucasz jak mnie na forum nie ma <tu bardzo nie lubię>
Czosnki fajnie - coraz bardziej się do nich przekonuję.
Melduję, że prawa autorskie do twojego wgłębnika są zagrożone Kupiliśmy działkę przed nami. Małżonek może fanem mego hobby nie jest, ale stwierdził, że zamiast biżu i kwiatów kupi żonce kolejne 900m gruntu - niech się kobieta wyszaleje Jeszcze się nie oswoiłam z myślą, ze mam miejsce na wszystkie moje fanaberie
Nawet wiem u jakiej znajomej jeszcze em nabliscie w temacie nawadniania.bardzo polecam chocby robione na raty jak u nas.
Wianek stary po poprawkach i ostrym praniu.
Wiesz troche mam ich ju na swoim koncie ale bardzo sie nad nim nie wysilalam.wzielam do niego co mialam po reka.
Wrzucam jak mam akurat okazje moze jeszcze kiedys sie poloze
Nowa dzialaka?super kop wglebnik kop
Tez czasem patrze na dzialki obok ale.to by musialo byc kolejne 3000metrow
chyba mi slonce zaszkodzilo ze odwazylam sie wstawic wlasna fotke jeszcze w "raczej"odslonie.
Koryto czy bedzie to zobaczymy czy znajde takie w oszczednej wersji
cześć...czytam,że tu jakieś wykroczenie było...jaki leżaczek?...oczywiście żartuję...po to własnie się ma ogród żeby na leżaczku poleżec
pozdrawiam:-0
wianek cudnej urody
fajna ta lina