Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 15:10, 29 maj 2016

lindsay80 napisał(a)

no u Ciebie to od razu pewnie poletko lawendowe wyrosnie, jaka powierzchnie planujesz tak obsadzić i ktore to miejsce będzie?
takie miejsce ktorego raczej nie pokazyje.bok domku ogrodnika pod owocowymi drzewami.trochę ryzykowne bo nie jest calodobowa patelnia.ale strasznie sie tam kosi i to rozwiazaloby problem.jakies 3x13,5 metra
nawigatorka 15:11, 29 maj 2016

Sebek napisał(a)

Ja miałem zaciesz z mojej rozplenicy od Irenki, że tak szybko ruszyła i taka wielka - a tu perz mi wyrósł Ehhh, mamy z tymi trawami
ale fajnie ze wszystkim doskwiera to samo.prztnajmniej jest sprawiedliwie
Ludwika 08:49, 30 maj 2016

Piękna porcja zdjęć i wcale nie nudna!

Ja pierwszą porcję gnojówki z pokrzyw rozlałam pod tuje. Teraz dojrzewa druga... Ale odkryłam podczas weekendowego spaceru z synem miejsce, gdzie jest zatrzęsienie pokrzyw i chyba sobie jeszcze ze dwa wiadra dokupię

A można też to lać pod rhododendrony? Bo w jednym miejscu piszą, że można w innym, żeby nie pod kwaśnolubne i teraz się boję tym rodki częstować...
nawigatorka 09:00, 30 maj 2016

Ludwika napisał(a)
Piękna porcja zdjęć i wcale nie nudna!

Ja pierwszą porcję gnojówki z pokrzyw rozlałam pod tuje. Teraz dojrzewa druga... Ale odkryłam podczas weekendowego spaceru z synem miejsce, gdzie jest zatrzęsienie pokrzyw i chyba sobie jeszcze ze dwa wiadra dokupię

A można też to lać pod rhododendrony? Bo w jednym miejscu piszą, że można w innym, żeby nie pod kwaśnolubne i teraz się boję tym rodki częstować...

Tez bede lac w tym tygodniu.zrobiłabym to dzis ale uraczyl nas dzis nocny deszczyk wiec moze jeszcze poczekam...?
Co do rodkow nie wiem.czytalam ze sie nie oowinno.ale moze ktos madzejszy sie wypowie.macham i zostawiam szalwie,ktora "wlazi" mi do jadalni
ren133 11:23, 30 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
fiolety w murkach pod tarasem, szałwie zaczynają (jak miło, że rosną pod oknem jadalni) zaraz będzie też lawenda i powojnik

Pięknie
Każdy chciałby takie nudy mieć u siebie
nawigatorka 11:24, 30 maj 2016

Dzieku Reniu.daktycznie okolice tarasu sa juz dosc bujne mimo ze maja dopiero fwa lata
siakowa 11:31, 30 maj 2016

nawigatorka napisał(a)

Tez bede lac w tym tygodniu.zrobiłabym to dzis ale uraczyl nas dzis nocny deszczyk wiec moze jeszcze poczekam...?
Co do rodkow nie wiem.czytalam ze sie nie oowinno.ale moze ktos madzejszy sie wypowie.macham i zostawiam szalwie,ktora "wlazi" mi do jadalni
a dlaczemu Ty nie masz pasztetu na oknach i taki czysty parapet zew?

udusisz mnie ale zpytam ta seslerie która to ??
nawigatorka 11:34, 30 maj 2016

siakowa napisał(a)
a dlaczemu Ty nie masz pasztetu na oknach i taki czysty parapet zew?

udusisz mnie ale zpytam ta seslerie która to ??
haha mam pasztet zapewniam.ale fotke robilam tak by byl na tle bukszpanu

Haufleriana kochana wiem ze starasz sie zapamietac
amelia_b 11:54, 30 maj 2016

fajny masz ten busz za oknem Asia świdośliwy maja owoce?
nawigatorka 11:59, 30 maj 2016

amelia_b napisał(a)
fajny masz ten busz za oknem Asia świdośliwy maja owoce?
tylko jedna zrzucila wszystkie kwiaki.cztery pozostałe zostawily dos spory odsetek.ale czy sie utrzymają w tej suszy? Nie wiem.ale jakis przepis na nalewke ze swidosliwy warto by miec pod reka