Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

AniMa 14:17, 22 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
to biale rozchodniki Stardust.piekne sa.u mnie rozu nie uswiadczysz bardzo je polecam.na przeciwnej scianie wglebnika tez sa.

Dziękuje. No właśnie u Mnie tez nie chcę różu, same białe, odcienie limonki i ew. fiolet
nawigatorka 15:22, 22 lip 2016

anna_t napisał(a)

uuu to szkoda chłopa
no ale ma zaraz urlop wiec ma sie ogarnac
nawigatorka 15:26, 22 lip 2016

AniMa napisał(a)

Dziękuje. No właśnie u Mnie tez nie chcę różu, same białe, odcienie limonki i ew. fiolet
to jak u mnie.w wiekszosci takie mam kolory

A rozchodnik w ubieglym roku jeszcze mlody wygladal tak
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=361
Rojodziejowa 09:52, 23 lip 2016

Asia ja znów Ci truję. Jak gęsto sadziłaś sadzonki grabu na żywopłot? Co 15? 20cm?
Madzenka 12:06, 23 lip 2016

Asia a jak graby na froncie? Moje poprzycinałam i czekam na zagęszczenie, na pewno z rok poczekam..

Jak sie nazywały nasze jeżwóki z Wojsławic bo zapomńiałam.... Chciałabym ich domówić, bo mi przeżyły 2 szt. A jak Twoje?
nawigatorka 12:21, 23 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Asia ja znów Ci truję. Jak gęsto sadziłaś sadzonki grabu na żywopłot? Co 15? 20cm?
mniej wiecej taka odleglosc.mBank arka byla stara szczoteczka do zebow wiec sadzilam co szczoteczke
nawigatorka 12:23, 23 lip 2016

Madzenka napisał(a)
Asia a jak graby na froncie? Moje poprzycinałam i czekam na zagęszczenie, na pewno z rok poczekam..

Jak sie nazywały nasze jeżwóki z Wojsławic bo zapomńiałam.... Chciałabym ich domówić, bo mi przeżyły 2 szt. A jak Twoje?
Marzeno graby stoja jak zaklete.maja jakis tegotoczny przyrost sle malenki.ten grab ktory nie wypuscil lisci jak sie okazalo mial tak brutalnie upitolony korzen ze az strach....zla jestem.oby te przezyly.jak nie nie daruje sprzedawcy.

Jezowki to green jewel.moje dwie zyja ale maja po jednym pedzie i na razie w pakach.mizerne ogolnie
jankosia 13:16, 23 lip 2016

Hej, czy to ty aplikujesz florovit za pomocą tego dozownika na wąż? Jeśli tak to napisz czy go rozcieńczasz przed wlaniem do dozownika i jeśli tak to w jakich proporcjach Z góry dzięki
nawigatorka 13:20, 23 lip 2016

Dziwny dzien rano za plotem obudzil nas...balon za plotem

A teraz pozar na słupie i pozar pola tuz za plotem na naszych oczach.na szczescie szybka akcja sasiedzka zadzialala przed przyjazdem strazy.ale strach straszny
nawigatorka 13:21, 23 lip 2016

jankosia napisał(a)
Hej, czy to ty aplikujesz florovit za pomocą tego dozownika na wąż? Jeśli tak to napisz czy go rozcieńczasz przed wlaniem do dozownika i jeśli tak to w jakich proporcjach Z góry dzięki
nie rozcienczam.leje florowit do pelna i do weza.