Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 09:15, 22 lip 2016

Marta napisał(a)
Ale wielkie koryto! Fajnie obsadzone, szacuneczek dla szalonej ekipy przenoszącej
ekipa szalonabjak nic.albo raczej zawzieta dzieki
nawigatorka 09:15, 22 lip 2016

leon60 napisał(a)
szkoda że tak wyszło z pergolą ale co się odwlecze... nie smutaj się
nooobstaram sie.ale wszystko bylo dopracowaneogoda,pedzelki,umieszana farba,rosliny do obsadzenia,pozyczony podest do malowania...ech
nawigatorka 09:18, 22 lip 2016

iwka napisał(a)
ja też w końcu nadrobiłam Twój wątek i powiem szczerze, że jak poszukiwałaś tego koryta to myślałam sobie: do czego? po co? na co? przecież to wcale nie pasuje do Twojego ogrodu. Jak bardzo się myliłam !!! Idealnie pasuje!!! Pięknie wyszło Teraz to już jestem spokojna, że cokolwiek byście nie wymyślili to i tak będzie super
nawet nie wiesz jak mnie takie slowa ciesza bo sama watpilam na pewnym etapie nie bylam pewna czy to bedzie dobry wybor czy moja fanaberia ale teraz jestem juz spokojniejsza.dziekuje pięknie Iwonko.
Teraz zaczynamy prace nad drugim ale efekt dopiero gdzies za dwa tygodnie
Konieczki 09:31, 22 lip 2016

Iwka święta racja. Aśka Ty masz niesamowity zmysł twórz dalej kobieto bom ciekawa.
Ps. Trzymaj mocno
nawigatorka 09:39, 22 lip 2016

Konieczki napisał(a)
Iwka święta racja. Aśka Ty masz niesamowity zmysł twórz dalej kobieto bom ciekawa.
Ps. Trzymaj mocno
trzymam trzymam zawstydzacie mnie.serio.zawszebrobilam wszystko po swojemu i przywyklam ze inni delikatnie mowiac nie rozumieja o co mi chodzi a tu tyle milych slow.dziekuje.

Dodam jeszcze anegdote korytową.czlonkami ekipy byl moj wuja i jego syn czyli moj kuzyn.wujek pyta mojego M po co nam te koryta bo on nie rozumie.na co moj kuzyn mu odpowiedzial: dla dizajnu.ty tego nie zrozumiesz
Madzenka 09:55, 22 lip 2016

Koryto swietnie wyszło! Rojniki są nie do zdarcia a za chwile beda sie wylewać z donicy
malkul 10:43, 22 lip 2016

butterfly napisał(a)
Ja np nie lubiłam jeżówek - dziś to nie do pomyslenia żebym ich w ogodzie nie miała (a mam juz chyba 6-7 odmian...)
nie za bardzo podobały mi sie jarzmianki (SZOK !!!)i zawilce.

Do tej pory ne mam serca do liliowców.... ale zobaczymy....

hehehe jak mi magnolia robiła projekt i pokazała mi ze zaprojektowała u mnei jezówki to ja zbrukłam że to babcine kwitki i nie chcę, ale ona jednak nei dała mi za wygraną i rposiła bym się im przypatrzyła pare chwil. Zaufałam jej ik kocham jezówkli
malkul 10:45, 22 lip 2016

Joanno - pomysł na koryto genialny wyszło przecdnie. Rojnikowy zawrót głowy. Deatle spajaja cudnei twój ogród. masz zmysł i sprytne rączki! brawo TY
Rojodziejowa 10:55, 22 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
runianke mam chyba od 3 lat.urosla mawet nie wiem kiedy.sadzilam co 40/50 cm tak na mijanke ale mialam ladne sadzonki.warta uwielbiania jest

Znaczy muszę ją gęsto dziabnąć na tym moim paseczku przed domem, żeby ładna szybko była. A masz w niej coś jeszcze posadzone, tzn. jakieś cebule?

nawigatorka napisał(a)
i twarz zyskała s.i to jaka ladna

Niech żyje PhotoShop

A jeszcze jedno! Masz Pinteresta? Jak tak, to mogę linka?
AniMa 11:29, 22 lip 2016

nawigatorka napisał(a)

Asiu czy przy schodach do wgłębnika masz rozchodnik? Na jaki kolor on kwitnie? Będąc w temacie - kiedyś nie lubiłam tych kwiatków, a teraz się nad nimi zastanawiam