wiesz gdy spojrzałam w jaki kształt musiałabym ułozyc krawęzniki (bo myslimy czy traktu nie zrobić jeszcze w tym roku) to się tyrochę przeraziłam.
miało byc tak
a bedzie chyba tak (niebieskie to trakt z kamieni takich jak pod pergola i na placu przed domkiem ogrodnika), ółte to molinie szare tło to trawnik
Te poletko będzie cudnie wyglądać. Jak napisałaś że kiedyś wiosną będą tam tulipany i ŚŚ będzie kwitła to będzie obłęd.
3000m2?? Szok. Wiedziałam że masz wielką tą działę ale ta cyfra gdzieś mi umkła. Musiałabym dokupić 3 takie działki jak moje by mieć tyle co Ty. Teraz z perspektywy czasu to chyba nawet chciałaby mieć tyle terenu co Ty. Mam tyle pomysłów a terenu brak.
Za nami jest jedna wolna działka taka jak nasza ale ponoć właściciele nie chcą sprzedać a pochodzą z okolic Poznania albo Włocławka.
Anita to na razie maleństwo ale widzę że ma sporo pąków. Dobrze jej u Ciebie.
A Artemis to dla mnie bezkonkurencyjna królowa wśród kremowo białych róż.
a Ty masz Anite? Na razie jest niewielka ale posadzona dopiero jakieś 3 tygodnie temu.i tak sporo już urosła.i oby było tak dalej bo chciałabym by była duża
Co to jest to SS i śś, co ma być na poletku molinii w przyszłości?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.