Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 16:55, 08 wrz 2016

AniMa napisał(a)
Niezła jesteś
Ja myślałam, że Ty po cichu to zrobisz a tu pompa
a co sioę bedziemy patyczkować im więcej głów tym lepsze pomysły. zaraz cała działkę Ci przeoramy nie wiem tylko czy żałowac nie zaczniesz
nawigatorka 17:28, 08 wrz 2016

obcięłam dzis badawczo moje seslerie. nie ciełam ich wiosną by były młode i ladne a teraz juz troche postarzyły im się liście. zobaczymy co z tego będzie.
i M zakupił i przetestiował podkaszarkę na półeczku (dzięki Madrzen) oj mieliśmy juz niezłe wąsy bo jednak traktorek nie grzeszy precyzja. kantów tez trochę M wyciął ale, że u nas zbite strasznie korzenie to pewnie dopiero po pilku razach da się to wyczyścić dokładniej ale jest lepiej
Sebek 20:27, 08 wrz 2016

Tak się zastanawiam jakki by wyszedł kancik gdyby nożykiem do tejże kosiarki go robić? choć mółgby nie wejść w ziemię...
Sam teraz odrabiam kanciki i robię to sekatorem... Coraz bardziej zbliżam się do zakupu super nożyc do wąsów Ślag mnie trafia przy tym
nawigatorka 20:48, 08 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Tak się zastanawiam jakki by wyszedł kancik gdyby nożykiem do tejże kosiarki go robić? choć mółgby nie wejść w ziemię...
Sam teraz odrabiam kanciki i robię to sekatorem... Coraz bardziej zbliżam się do zakupu super nożyc do wąsów Ślag mnie trafia przy tym
na moje oko szkoda noża stepisz na pierwszym kamieniu.senatorem? Już mnie plecy bolą no ale Ty młody a ja za miesiąc cyferke zmieniam więc muszę o siebie dbać a noża do kantów nie używasz? Przy mniejszych powierzchniach powinien być ok.
Sebek 20:51, 08 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
na moje oko szkoda noża stepisz na pierwszym kamieniu.senatorem? Już mnie plecy bolą no ale Ty młody a ja za miesiąc cyferke zmieniam więc muszę o siebie dbać a noża do kantów nie używasz? Przy mniejszych powierzchniach powinien być ok.

Nóż do kantów sprawdza się doraźnie przy rzeczywistym wycinaniu darni, ale wąsów nie zgolę nim... Muszę na kolana paść

Za miesiąc będziemy czytać wieści o... eści? I tak nie wyglądasz na tyle
nawigatorka 20:56, 08 wrz 2016

Sebek napisał(a)

Nóż do kantów sprawdza się doraźnie przy rzeczywistym wycinaniu darni, ale wąsów nie zgolę nim... Muszę na kolana paść

Za miesiąc będziemy czytać wieści o... eści? I tak nie wyglądasz na tyle
no i to się nazywa trafiony komplement

Takiebmarketowe podkaszarke drogie nie są tylko bałagan robią.ja robiłam czasem akumulatorowym sektorem jak do lawendy ale to okropna robota
nawigatorka 21:01, 08 wrz 2016

Pytanie
Czy Czosnki przy zachodniej ścianie budynku dadzą radę? Wiadomo jaka odpowiedz byłaby mile widziana ale na prawdzie tez mi zalezy
lojalna_ 22:26, 08 wrz 2016

Udanej imprezki ))) wybaw sie ))
ren133 22:40, 08 wrz 2016

Asiu
Czy mi się wydaje czy jednak tak było? Pokazywałaś może kiedyś u siebie albo gdzieś u kogoś była o tym mowa tzn chodzi mi o graby wielopniowe?
Mam takie 2m po 40zl ... jakby dac trzy do dołka to spokojnie wystarczy?
nawigatorka 22:47, 08 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Udanej imprezki ))) wybaw sie ))
dzięki