A nie pamiętasz przypadkiem od kogo kupowałaś,bojam się trochę pomyłek.Znalazłam na cebulki-kwiatowe.pl Sapporo 5szt po 4,69zł.Chyba cena dobra?A co myslisz o tulipanie triumph white dream https://cebulki-kwiatowe.pl/pl/p/TULIPAN-TRIUMPH-WHITE-DREAM-5-SZT./1125? Nie dziwię się że ogarnia Cię wściekłość na te kury.Też miałam kiedyś ten problem ale w końcu zareagowałam trochę ostrzej i poskutkowało.Powodzenia życzę!!
matko i córko 600 krokusów tyle wiem reszta to dla mnie jakaś chińszczyzna dzisiaj jakoś ne kumam czaczy macham
Mi chyba Tomek właśnie wybił z głowy molinie KF na inne odmiany A miało być tak łatwo z wyborem; )
A ja Paula znam, ale i tak jestem zakochana w trzcinowatych i jakieś tam modre możecie sobie pokazywać - spływa to po mnie Do czasu
ech i chciałam dokupić Czosnki ale nie było tych co chciałam...a może ktoś wybiera się do lidla i mi kupi i da w Wojsławicach?
to dobra cena.peszra na priv Te dreambtez mi się podobają ale nie mam ich więc nie znam.alensa pojedyncze więc powinny być też trwałe.te pelne są bardziej kapryśne. A kury niby skrzydła maja podcieta.chyba sama im podetne bardziej...wrrr
o a dlaczego? Weź paula