Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Rojodziejowa 09:14, 08 paź 2016

A tak na spóźniony prezent, ale kurczę chyba dla odwiedzających bardziej niż dla Navi wklejam odkryty właśnie sposób przeszukiwania kontretnego wątku tak, żeby wyskakiwały obrazy. Oczywiście na podstawie wątku Asi Ha to teraz pół forum zniknie achać i ochać! Mam nadzieję, że się nie wygłupiłam Bo myślałam o tym od jakiegoś czasu i rozwiązanie jest dość proste. Może tylko ja w tej ciemnocie żyłam od początku użytkowania forum

Edit: muszę dopracować wyszukiwanie, bo nie wyszukuje wszystkie :/ No to kiszka nie prezent
nawigatorka 09:25, 08 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Kropelkownia swietna ) jak po imprezce? Patrze ale sie nie dowiedziałam powiesiłaś ten czarny i kratkę razem ? )))))
ktoprlkownia-ladne
Wczoraj rodzinne świętowanie.dziś 20 osób jutro trochę mniej ale to M jest organizatorem więc spoko.
Żuraw czarny.a kratka to znaczy o trojkaty pytasz?
nawigatorka 09:26, 08 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Szczęścia i spokoju, który z Ciebie bije życzę Ci do setki!

Buziole od całej naszej rodzinki
dziękuję Marzeno. Miło być tak widzianym w Twoich oczach. Pozdrowienia dla rodzinki
nawigatorka 09:28, 08 paź 2016

Madzenka napisał(a)

Do 50 tak, dalej nie wiem
no to jeszcze chwilę mam.a później mi powiesz
nawigatorka 09:29, 08 paź 2016

Rojodziejowa napisał(a)
A tak na spóźniony prezent, ale kurczę chyba dla odwiedzających bardziej niż dla Navi wklejam odkryty właśnie sposób przeszukiwania kontretnego wątku tak, żeby wyskakiwały obrazy. Oczywiście na podstawie wątku Asi Ha to teraz pół forum zniknie achać i ochać! Mam nadzieję, że się nie wygłupiłam Bo myślałam o tym od jakiegoś czasu i rozwiązanie jest dość proste. Może tylko ja w tej ciemnocie żyłam od początku użytkowania forum

Edit: muszę dopracować wyszukiwanie, bo nie wyszukuje wszystkie :/ No to kiszka nie prezent
sposób znam ale może się komuś przyda.wystarczy nazwa wątku i na irga major i znajdziesz prawdopodobnie wyszukiwana fotke.
Ale Cieszę się wraz z Tobą odkryciem
Rojodziejowa 09:35, 08 paź 2016

Hehe no niestety chciałam, żeby wyszukało wszystkie fotki, ale nie znajduje!! Więc d.pa blada
nawigatorka 11:39, 08 paź 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Hehe no niestety chciałam, żeby wyszukało wszystkie fotki, ale nie znajduje!! Więc d.pa blada
w razie czego Pisz.zawsze chętnie pomogę jeśli tylko mogę i wyszukać Ci fotki
Rojodziejowa 11:45, 08 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
w razie czego Pisz.zawsze chętnie pomogę jeśli tylko mogę i wyszukać Ci fotki

Ok będę pamiętać! Dzięki. A tak w ogóle siedzę i myślę, co by tu w jaką ramkę druknąć, tak mnie natchnęłaś
nawigatorka 12:53, 08 paź 2016

W oczekiwaniu na gości pokaże nad czym wczoraj pracowałam.

Zawsze marzył mi się zielony obraz z roślin.
Gotowe systemy do tego są bardzo drogie. Obmyslilam nawet jak domowym sposobem taki system zbudować ale ostatecznie zdecydowałam się na obraz z chrobotka

nawigatorka 12:54, 08 paź 2016

Rojodziejowa napisał(a)

Ok będę pamiętać! Dzięki. A tak w ogóle siedzę i myślę, co by tu w jaką ramkę druknąć, tak mnie natchnęłaś
może mech