Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Efffa 22:46, 12 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Aśka ale wiesz ja powaznie mowie

No właśnie , oszczędzaj sie,
ja mało piszę u Ciebie choć zawsze podglądam, dlatego , że mistrza nie przerosnę, ale na zdrowiu sie znam, wiec nakazuje przystopować
nawigatorka 22:48, 12 paź 2016

Margo napisał(a)

Na oba razem zuzyłaś te 750 G ?
Sorki że tak Cię męczę ale na jakiejś stronie wyczytałam że na m2 potrzeba 5 kg, a to już się robi spory koszt. U Ciebie wychodzi trochę mniej, a dwa to wiem ile kupić
A na jaki klej kleiłaś ?
u mnie w sumie jest pół metra kwadratowego. Zuzylam 750 na oba. Ale miałam ładny mech.poza wyczyszczenie go z oo giel bo trochę ich zazwyczaj jest praktycznie nic z nim nie robiłam więc odpadów nie było dużo.można oczywiście tam jeszcze podoklejac i wtedy byłby pewnie bardziej 3d ale nie widzę potrzeby. Koszow trochę jest ale mniej niż za 5 kilo
Klej na ciepło
nawigatorka 22:51, 12 paź 2016

Efffa napisał(a)

No właśnie , oszczędzaj sie,
ja mało piszę u Ciebie choć zawsze podglądam, dlatego , że mistrza nie przerosnę, ale na zdrowiu sie znam, wiec nakazuje przystopować
mistrza tu nie ma odzywaj sie zatem czesciej.a co tematu nr dwa to właśnie Odpoczywam ostatnio więc chętnie coś porobnego.ze zdrowiem też mam coś wspólnego i jakoś mnie to nie powstrzymuje. Ale za troske dziekuje
Efffa 23:03, 12 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
Odpoczywam ostatnio więc chętnie coś porobnego.ze zdrowiem też mam coś wspólnego i jakoś mnie to nie powstrzymuje.

HiHi Asiu co tu pisze kochana?
nawigatorka 07:47, 13 paź 2016

Efffa napisał(a)

HiHi Asiu co tu pisze kochana?
porobie miało być
Reszta ok
amelia_b 14:46, 13 paź 2016

jakie opowieści ścienne o mchu fajne widziałam wczoraj na bonami poszewki na poduszki z nadrukiem mchu pozdrawiam Asiu
Makao_J 15:04, 13 paź 2016

No obrazy mnie powaliły. Super są.

Ciekawa jestem tej instrukcji wieszania wianków na drzwiach. Ja swoje drzwi zniszczyłam taśmami i teraz podpowiadam eMowi że przydałoby się je wymienić ale na razie nie chce o tym słyszeć. Zamalowałam trochę białym sprayem ale okazało się że drzwi nie są już tak białe, hihi
nawigatorka 15:11, 13 paź 2016

amelia_b napisał(a)
jakie opowieści ścienne o mchu fajne widziałam wczoraj na bonami poszewki na poduszki z nadrukiem mchu pozdrawiam Asiu
ciekawe musimy być.może to moda jakas po wizerunkach zwierząt nastanie.pozdtawiam i ja
nawigatorka 15:12, 13 paź 2016

Makao_J napisał(a)
No obrazy mnie powaliły. Super są.

Ciekawa jestem tej instrukcji wieszania wianków na drzwiach. Ja swoje drzwi zniszczyłam taśmami i teraz podpowiadam eMowi że przydałoby się je wymienić ale na razie nie chce o tym słyszeć. Zamalowałam trochę białym sprayem ale okazało się że drzwi nie są już tak białe, hihi
fajnie jak się komuś podoba nie tylko nam bo i tak jest często
A moja instrukcje u Edyty widziałaś? Jakby coś pokaż krawędź Twoich drzwi to coś wymyślony.a masz drewniane czy inne?
ren133 15:42, 13 paź 2016

Asia
Sadleriana czy Heufleriana?