Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 21:26, 13 lis 2016

amelia_b napisał(a)
ja też nie mam ściany bez okien zgadzam się z Tobą Asiu pomysł świetny masz lutownicę? Bo mi coś przyszło do głowy, ale czy to wykonalne?
wiesz nie mam.ale Lutownica bardziej kojarzy mi się z moim Tatą.chyba dlatego że to takie magiczne było z perspektywy dziecka.czy Ty mnie podglądacz że wiesz że właśnie drut z mojej "artystycznej" szafy wyciągnęłam
Czy się da?wszystko się da
nawigatorka 21:28, 13 lis 2016

Luki napisał(a)
Wiecie co... okropne jesteście właśnie skończyłem składać papierową bombkę, ech chiał, że miałem pod ręką ozdobny papier to i nie wytrzymałem... przypomniało się dzieciństwo i setki figur z origami. Swoją drogą choinkę z ozdób origami to ja miałem 15 lat temu... to się nazywa wyprzedzenie trendów
ale takie tam:skończyłem składać" nie wystarczy.a fotki to są? Ja się swoją marna pochwaliła hic to niezbyt trafione słowo
O 15 lat to Ty normalnie trendsetter jesteś
nawigatorka 21:30, 13 lis 2016

lojalna_ napisał(a)

Asiu Twoje zdolne łapki czarują )

no co Ty.wcale mibsie to nie podoba.wiesz ja perfekcjinista jestem i mnie te nieidentycznie zachodzące się narożniki wnerwiaja.serio.
lojalna_ 21:34, 13 lis 2016

Haha świetne uwielbiam Cię za to ))
Makao_J 21:38, 13 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
4:1 zwiru i cementu i wodę dopiero

Dzięki. Muszę w końcu porobić te cemenciaki bo form nazbierałam całe mnóstwo i eM mnie goni z nimi
Luki 21:39, 13 lis 2016

W tym czasie miałem całą choinkę w podobne geometryczne bombki papierowe i te gwiazdki origami, które teraz sprzedają za majątek, a są bardzo proste do wykonania.

Mogę u Ciebie? usunę jak będzie potrzeba.

Składając już obmyśliłem jak sobie przyśpieszyć całą pracę, ale nie będę ich raczej robił, więc nie muszę sobie przyśpieszać ale napiszę. Gdybym miał robić tego więcej narysowałbym sobie schemat zagięć w Cadzie i nadrukował na ozdobny papier, nie dość że pełna precyzja zagięć to jeszcze o wiele szybciej wtedy da się to zrobić
nawigatorka 21:39, 13 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Haha świetne uwielbiam Cię za to ))
ale za co( za to że mi krzywo wyszło? widzisz słaby że mnie robot
nawigatorka 21:40, 13 lis 2016

Makao_J napisał(a)

Dzięki. Muszę w końcu porobić te cemenciaki bo form nazbierałam całe mnóstwo i eM mnie goni z nimi
no i super.a co będziesz zalewać? Możesz też gotowy beton kupic
nawigatorka 21:43, 13 lis 2016

Luki napisał(a)
W tym czasie miałem całą choinkę w podobne geometryczne bombki papierowe i te gwiazdki origami, które teraz sprzedają za majątek, a są bardzo proste do wykonania.

Mogę u Ciebie? usunę jak będzie potrzeba.

Składając już obmyśliłem jak sobie przyśpieszyć całą pracę, ale nie będę ich raczej robił, więc nie muszę sobie przyśpieszać ale napiszę. Gdybym miał robić tego więcej narysowałbym sobie schemat zagięć w Cadzie i nadrukował na ozdobny papier, nie dość że pełna precyzja zagięć to jeszcze o wiele szybciej wtedy da się to zrobić
wiedziałam że będzie czerwony.piękny.jednak kolor lepiej wychodzi

A myślisz że ja jak robiłam.oczywiście że drukowalam. I jeszcze linijka i igłą zlamalam papier inaczej wogole się za to bym nie brała.a masz schemat na. Ten Twój kształt? A tu dowód
nawigatorka 21:44, 13 lis 2016

I do tego etapu wychodzi super.ale robienie dziurek itp już to niszczy...