Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

iwka 21:48, 13 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
I do tego etapu wychodzi super.ale robienie dziurek itp już to niszczy...
mnie też dziurki denerwują więc dzisiaj wpadłam na pomysł z klejem na gorąco. kropelka w środek i nie trzeba zszywać Tylko chyba z bardziej spiczastymi wzorami tak się uda.

Łukasz świetna Ci wyszła
amelia_b 21:49, 13 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
wiesz nie mam.ale Lutownica bardziej kojarzy mi się z moim Tatą.chyba dlatego że to takie magiczne było z perspektywy dziecka.czy Ty mnie podglądacz że wiesz że właśnie drut z mojej "artystycznej" szafy wyciągnęłam
Czy się da?wszystko się da
he he no takich mocy to nie posiadam żebym przez pół Polski widziała co z szafy wyciągasz ale wiesz lutownica+cyna+drut+spray= wiesz co mamy? O miedziany spray
lojalna_ 21:51, 13 lis 2016

Asiu )

Łukasz śliczna i chyba troszkę z połyskiem. Świetny papier))
Luki 21:51, 13 lis 2016

Ja wykorzystałem linijkę i ołówek, mam jeszcze sporo dobrych gadżetów kreślarskich z e studiów, oczywiście bez igły się nie obyło

Dziurki koniecznie trzeba na rozłożonej zrobić i najlepiej przebijać papier na czymś by igła jeszcze się w coś pod spodem wbiła, wtedy nie powinny się robić brzydkie zagięcia.

Ja chcesz mogę Ci narysować schemat, może się jeszcze komuś przyda, dla mnie to parę minut
Czerwony to przypadek, robiłem ostatnio zaproszenia i jedna kartka mi została

Edit: wiesz, ze ja już się bawiłem lutownicą i drutem ale to zdecydowanie nie na moje nerwy, chociaż wykonalne.
nawigatorka 22:00, 13 lis 2016

iwka napisał(a)
mnie też dziurki denerwują więc dzisiaj wpadłam na pomysł z klejem na gorąco. kropelka w środek i nie trzeba zszywać Tylko chyba z bardziej spiczastymi wzorami tak się uda.

Łukasz świetna Ci wyszła
ale w sam czubek? Ze sklejanie robiłam też dziś geometryczne figury
nawigatorka 22:00, 13 lis 2016

amelia_b napisał(a)
he he no takich mocy to nie posiadam żebym przez pół Polski widziała co z szafy wyciągasz ale wiesz lutownica+cyna+drut+spray= wiesz co mamy? O miedziany spray
no domyślamy się ja też z druty tylko bez lutownicy
nawigatorka 22:03, 13 lis 2016

Luki napisał(a)
Ja wykorzystałem linijkę i ołówek, mam jeszcze sporo dobrych gadżetów kreślarskich z e studiów, oczywiście bez igły się nie obyło

Dziurki koniecznie trzeba na rozłożonej zrobić i najlepiej przebijać papier na czymś by igła jeszcze się w coś pod spodem wbiła, wtedy nie powinny się robić brzydkie zagięcia.

Ja chcesz mogę Ci narysować schemat, może się jeszcze komuś przyda, dla mnie to parę minut
Czerwony to przypadek, robiłem ostatnio zaproszenia i jedna kartka mi została

Edit: wiesz, ze ja już się bawiłem lutownicą i drutem ale to zdecydowanie nie na moje nerwy, chociaż wykonalne.
dawaj przyda się
A co ta za e studia? Ja właśnie dziś nad trymeren dumam...oczywiście nie do Brody
Kartki też robisz? Ja pierwsze pieniądze w życiu chyba właśnie za okolicznościowe kartki zrobiłam
Luki 22:08, 13 lis 2016

Teraz już patrzę na film i z telefonu podczytuję, ale machnę schemacik jutro. Miałem przez rok rysunek techniczny i geometrie wykreślną, z resztą geometrię od kiedy się zaczęła uwielbiałem, kartki a dokładnie teraz zaproszenia zrobiłem tylko na własny użytek
Madzenka 22:30, 13 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Marzeno a nie pokusisz się o handmade

Nie lubię handmade, nie mam do tego cierpliwości. I tak się dziwie jak to możliwe, ze lubiłam kiedyś szyc?
nawigatorka 22:43, 13 lis 2016

Luki napisał(a)
Teraz już patrzę na film i z telefonu podczytuję, ale machnę schemacik jutro. Miałem przez rok rysunek techniczny i geometrie wykreślną, z resztą geometrię od kiedy się zaczęła uwielbiałem, kartki a dokładnie teraz zaproszenia zrobiłem tylko na własny użytek
czekamy zatem cierliwie.